top of page

ELLA DVORNIK IMALA PROMETNU

Potresena zvala policiju

Ella Dvornik (29) uspješna je blogerica i majka dvije djevojčice, a njezin poslovni put krenuo je još pred nekoliko godina, kada je tek počela razmišljati o influencanju i promociji raznih proizvoda. Danas njene video blogove gledaju stotine tisuća Hrvata, a vrlo često Ella nas informira o korisnim novostima. Tako se nedavno prisjetila svoje prometne nesreće početkom godine i poručila - Sjećate se moje "prometne" pol sata nakon sto sam kupila auto? Tko se ne sjeća toga može vidjeti na mom youtubeu. Zato je bitno imati dobro osiguranje a sad je lakše jer npr ako imate doma male hahare ili previše posla oko drugih stvari, sad vam je vrlo lako dogovoriti osiguranje u par klikova. Sve možete online, bez da napustite fotelju! Pa ako vam se i dogodi neka bizarna situacija kao i meni (nadam se da neće) bar ste na sigurnom i znate da će se problem riješiti. Za više informacija bacite pogled na Laqo web, stvarno je odlično što možete to odraditi od kuće (vi koji ste do sad hodali po gradu obavljajući sve to, znate koliko iziskuje vremena i živaca). What a time to be alive sve postaje digitalno!

Podsjetimo, dok su Charles i Ella čekali na stanici za tehnički pregled, čovjek koji je izlazio s parkinga zabio se u njihov novi auto, za koji još nisu stigli napraviti ni osiguranje budući da je bio tek kupljen. - Danas bih trebala uplatiti listić za loto. Imali smo sreće da je sve dobro prošlo. Čekali smo 2 sata da se sporazumimo tko je kriv i ispalo je da je drugi vozač kriv. Njegovo osiguranje napravilo nam je policu štete i sve se riješilo. Ali hej, koje su šanse da ti se ovo desi? Sva sreća da sam dobro pratila usluge svog osiguranja i odmah sam pofotkala auto. Ljudi, odmah fotkajte svoj auto! Sad moramo popraviti auto koji smo doslovce kupili danas. Moram se smiriti jer sam mislila da ću se ispovraćati... - izjavila je Ella odmah nakon nesreće.


Srećom, sve su riješili ljudski i bez ikakvih ispada te nitko nije bio ozlijeđen. Ella je u tom trenutku bila u visokom stupnju trudnoće.

printscreen YouTube

bottom of page