top of page

ELLA DVORNIK IMA VELIKE UZBUDLJIVE NOVOSTI

Jako je iznenađena

- Uvijek između stavljanja ekstenzija dobijem neke fiks ideje. Rekla sam curama da me iznenade, i fakat su me iznenadile...šta mislite jel mogu isfurat ovu frizuru ili ne? - pitala je Ella Dvornik svoje brojne fanove i dobila vrlo pozitivne odgovore na novi look

- Ti možeš isfurati sve! Ti možeš sve. Ma nemoj ni stavljati više ekstenzije, sad će ljeto i onako će biti stalno u repu...ko lutkica si s ovom frizurom... super je...Vrh! Odlična!!! Najbolja do sada!!! Mislim već si ju isfurala, ne vidim problem samo spektakl. Predobro ti stoji! Predivno ti stoji, daaaaaa. Predobro.. Od boje do frizure...Bravo od frckice za kovrčicu!! Samo jako il' nikako. Wooowww...predivno ti stoji. Ako je ti ne možeš isfurati onda je niko ne može - poručili su joj pratitelji i prijatelji, a samo jedan je dodao - Slatko je ali to nisi ti. Nekako izgledaš starije. Vraćaj dugu kosu.


S druge strane, Ella će sigurno poslušati i mišljenje svog supruga Charlesa Pearcea, koji je dodao - Love it!

Osim razmišljanja o novoj frizuri, Ella ima i druge uzbudljive novosti - uskoro će postati predavačica na jednom učilištu te govoriti o digitalnom marketingu. Svoj je budući projekt najavila na svoj originalan način - Uloga koji nisam zamišljala u stvarnosti, ali znate da sam ja “yes man” i kad mi se ukaže prilika da probam nešto novo, ja ću reć “da” . Ovako ja zamišljam svoje učenike koji žele naučiti nešto više o društvenim mrežama, digitalnom marketingu i notornom influensanju...Mnogo predavača vrsnih u svom području će zainteresirane naučiti o svakom aspektu digitalnog marketinga, ali tko vam bolje može solit pamet o instagramu i sadržaju nego ja. Učenici sigurno od mene mogu očekivati da neće bit dlaka na jeziku, stoga ćemo u 3 sata i 15 minuta otvoriti sve pandorine kutije ovog posla, otkrit ću sve trikove i tajne, i izvući iz vas ono najkreativnije. A bome ćemo se i nasmijati svim mojim preglupim greška, al sam sigurna da nakon 3 sata izlazite van ko druga osoba, nadogradena naravno. Jedva čekam da razorimo ovo.


- Nevjerojatna si. Bravo Ella - samo su neki od komentara.


Comments


bottom of page