top of page

ELLA DVORNIK: CHARLESA ČEKA NADOKNADA POSLA

Vratio se iz Engleske


- Vratio se iz Engleske i dočekala ga je nadoknada posla … osveta je slatka!!! Pa ti glumi da si izgubio putovnicu. Charlesu daj pilu u ruke, pogotovo ak je ovak lagana i ko dijete s igračkom je. Čekam dan kad će pošišat cijelo dvorište i neće bit više ničeg - otkrila je vesela Ella Dvornik, koja sa dvije kćerkice i suprugom Charlesom živi u Istri.

Fotografiju su u kratkom roku komentirale brojne Elline pratiteljice, koje su joj redom poručile - Pravi se da je Englez. Dobro Došli u Hrvatsku. Svi dani nek vam budu lijepi....Drugi čovjek, Ella mislim da si ne smite dozvoliti biti toliko odvojeni. Muški su rođeni da drljače treba ih zaposliti. Sad će portali: “Charlesu paše biti bez Elle, nikad zgodniji..” Najjači su kad skinu čarape, a stopala šljašte od bijeline. Charles Scissorhands ili ti ga Charles Škaroruki. Sad ga moraš pustit na sunčanje da mu i gleznjevi dobiju boju a ne samo nogice. Moram primijetiti Charles ima kratke rukave. Ti si kraljica i tako treba i biti. Muž ti je divan, imaš najveće bogatstvo, prelijepe dvije djevojčice. Uživaj draga moja, pusa.

Čini se da Ella nikada nije bila zaposlenija. Uz kćerkice o kojima svakodnevno brine, redovito oduševljava fanove brojnim darivanjima, te nastupima na raznim eventima i TV showovima. Tempo života definitivno joj je brz, ali uz sve to, uvijek se dobro zabavlja.

Comments


bottom of page