top of page

ELIZABETA BRODIĆ PRISJETILA SE SNIMANJA DRUGO IME LJUBAVI

Mlada glumica pokazala nam je gdje je započeto snimanje serije

- Ovo je bio moj prvi dan snimanja Drugo ime ljubavi. Na moru sam, radim, nema korone, nema distance, a i kosa je bujnija. Sve kontra. Bit će, a do tad... - poručila je iz Opatije 24-godišnja Elizabeta Brodić, koja je u domaćoj telenoveli Drugo ime ljubavi utjelovila Dolores Lolu Prpić, mladu ženu koja očajnički traži svog izgubljenog sina i bježi od teške prošlosti.

- Ajme preslatka si!! Predivna! Naj glumica. Ljubica mala pjesmu sam ti napisala u seriji si moja junakinja preslatka si. Ne prestajem mislit na tebe, noć i dan misli idu na tebe. Daaa!! Prekrasna! Koja kosa. Najslađa naša dal ćeš otvorit YouTube kanal sa Slavko Sobin bilo bi pre super vas gledat. Lijepe noge. Lipa si...htjela bih te upoznat uživo. Dal ćeš glumiti u još nekim serijama ili si glumila. Predivnaaa si obožavam te gledati na TV-u - poručili su glumici brojni fanovi.

Iako bi fanovi Elizabetu najradije 'spojili' sa muškarcima iz serije, u stvarnom životu ona ima dečka, bivšeg MMA borca Sandrina Starčevića (28), s kojim često provodi vrijeme i ističe koliko ga voli.


A da je ljuti situacija u kojoj se trenutno nalazi zbog nemogućnosti dobivanja novih angažmana i privremene stanke rada uzrokovane epidemijom koronavirusa, oštrim je tonom poručila Vladi RH - Govorio nam je na faksu jedan divan profesor da uvijek, a pogotovo kad izlazimo na scenu moramo imat lice k***, srce lava. Kaže: bolit će ih k*** za vas i vašu umjetnost. Pa eto...tako i je. j***umjetnost elizabeta brodić dečko, drugo ime ljubavi lokacija snimanja, drugo ime ljubavi lola, gossip vijesti, vijesti o poznatima, tračevi o poznatima, slavko sobin i elizabeta brodic

Comments


bottom of page