top of page

ELEGANTNA MUŠKA KOMBINACIJA ZA LJETNE VEČERI

Potražite u Westgate Shopping Cityju

Jedan od modnih hitova za muškarce posljednjih godina je kombiniranje košulje dugih rukava s kratkim hlačama. Ovo je odlična kombinacija za elegantan, ali istovremeno i ležeran izgled, osobito ako je košulja zavrnuta do laktova. Takav outfit može se pronaći u mnogim trgovinama u Westgate Shopping Cityju, a naš izbor pao je na svijetlu košulju s točkicama iz trgovine Jeordie's i smeđe hlače iz United Colors of Benetton.


Za muškarce koji nisu fanovi košulja, polo majice odlično su rješenje. Kragna na njima čini ih elegantnijima od običnih majica s kratkim rukavima. Za dodatan dojam birajte jednobojne polo majice u kombinaciji s jednobojnim hlačama.

Za mladenački izgled, na ovaj outfit obujte tenisice koje nisu previše sportskog tipa, već vuku na eleganciju. Na predstavljenu kombinaciju najviše odgovaraju smeđa i crna boja, a elegenante Guess mokasinke pronašli smo u Mass trgovinama.

Neizostavan modni detalj za muškarce u svako doba godine svakako je stilski sat. U Watch Centru možete birati između mnoštva modela i odabrati onaj koji najviše odgovara vašem ukusu. Vidimo se u Westgate Shopping Cityu



bottom of page