top of page

ELECTROLUX VRHUNSKI USISAVAČI ZA ČIŠĆENJE BEZ NAPORA

Značajan utjecaj na domove diljem svijeta

Axel Wenner-Gren, otac i osnivač Electroluxa, postavio je načela na kojima tvrtka počiva i pomoći kojih napreduje. Njegov san o poboljšanju kvalitete života imala je značajan utjecaj na domove diljem svijeta, a vrijednosti slobode, intuicije, autentičnosti, komfora i jednostavnosti skandinavskog dizajna, prezentirane su kroz brojne linije Electrolux proizvoda.


Electrolux, globalni lider u proizvodnji kućanskih aparata te aparata za profesionalnu uporabu, fokus stavlja na pažljivo dizajnirane inovacije s ciljem zadovoljenja potreba i očekivanja milijuna kupaca. Njihov je moto “Mislimo na vas”, dok slogan “Promišljeni inovator dizajna” ističe važnost originalnog dizajna i usmjeravanja njihove pažnje detaljima pri razvoju novih proizvoda.

Funkcija svakog Electroluxovog dizajna je povećanje upotrebljivosti i korisnosti određenog proizvoda, kao što su primjerice vrlo pametni usisavači. Electrolux Well Q njihov je najtiši i najbolji usisavač sa sustavom filtracije u 5 koraka. Filtrirajući materijal E10 uklanja do 99,99 %> 1 μm čestica mikroprašine za savršeno čisto kućno okruženje i ispitan je prema ISO16890. PowerPro Roller jednim potezom uklanja finu prašinu do XXL čestica, dok zatvoreni sustav mlaznica stvara veću brzinu zraka koja učinkovito uklanja prašinu u najužim prostorima za 7 puta snažnije skupljanje prašine u pukotinama.

Jednostavnim pristupom ručnoj jedinici i dodatnoj opremi, Well Q usisavači omogućuju vam da se u trenu brzo prebacite s čišćenja poda na ona teško dostupna područja i natrag. Aako čist dom utječe na naš osjećaj blagostanja? U tvrtci Electrolux uvjereni su da čist prostor može promijeniti naš život. Nevjerojatnih 81 posto ljudi tvrdi da se osjeća sretnije u čistom domu, 85 posto osjeća se opuštenije, a čal 76 posto bolje spava. Vrijedi pouzdati se u tehnologiju, zar ne?


Kupnjom Electrolux usisavača koji je uključen u promociju u razdoblju od 15. rujna do 15. prosinca 2021., ostvarujete pravo na poklon uz online prijavu kupnje - kuhalo za vodu E4K1-4ST ili štapni mikser E3HB1-4GG. Doznajte više na >>> electrolux.hr/promotions


Comments


bottom of page