1/1
akne.jpg
skin purifier.jpg

Koža bez akni

Skin Purifier
visilica-s-tekstilnim-kabelom-cube-cement-sjenilom-i-metalnim-dijelovima-proizvedeno-u-ita
dizajnirano-u-italiji-moderna-visilica-u-kompletu-s-tekstilnim-kabelom-i-dva-tub-14-sjenil

Dizajniraj lampu

Creative Cables
market-viber.png
market-g.png

Viber i Gossip

Uključite se >>
Skyscrapers Above Times Square at Dawn
Using Mobile Phone

Sve o Gossipu

Korisne info >>
I-ON-revitalysing-Tonic-silver-01.jpg
I-ON-revitalysing-Tonic-kids-01.jpg

Dodaci za zdravlje

Vole ih djeca
marketplace

EKSKLUZIVNO ZA GOSSIP ZSA ZSA PROGOVORILA O VJENČANICI

Pjevačica blista više no ikada

Iako je željela otići na dodjelu nagradu Cesarica, pjevačica Zsa Zsa otkrila je kako se ponovno razboljela, i to 4. put u 5 mjeseci. - Čuvajte se! Govorim vam iz iskustva - poručila je svojim fanovima.


Netom prije tužne objave, Zsa Zsa je pokazala kako izgleda u predivnoj, raskošnoj haljini look-a-like vjenčanici, koju je nedavno nosila i poručila samoj sebi - Možeš također biti ženstvena i fancy ! Samo...pidžama je naravno udobnija.

Nas je odmah zanimalo kako će, kada se jednog dana bude udavala, izgledati njena prava vjenčanica, pa smo je kontaktirali - Hoće li tvoja vjenčanica biti slična ovoj predivnoj haljini koju nosiš? - pitali smo simpatičnu Jelenu i dobili brzi odgovor - Ne smijem to reć, znaš da budući muž ne smije znati - našalila se u odgovoru, i dodala - Al sigurno će biti damska iako sam stalno mali frajerčić.

Podsjetimo, Zsa Zsa je dugogodišnjoj vezi sa Antonijem Kratofilom, čiji brat hoda sa Lanom Jurčević. Njih dvije dugo su prijateljice, Zsa Zsa je s Lanom pjevala prateće vokale, a danas se obje mogu pohvaliti uspješnim glazbenim karijerama i srećom u ljubavi.