top of page

EDITA MISIRIĆ I MIRNA MARAS NA MEZOTERAPIJI

TV voditeljice otkrile su posebnu terapiju kod estetskog kirurga

- Mezoterapija ili kako sam (p)ostala mlada i svježa i na pragu četrdesete. U @mm_medestetica ga zovu i serumom ljepote. Ja kažem - vidi se - napisala je TV voditeljica Edita Misirić i pokazala kako izgleda tretman mezoterapije kod estetskog kirurga dr.Matije Miletića.


- Meni su savjetovali mezoterapiju zbog pigmentacija koje su mi se pojavile na licu zbog sunca (u trudnoći se pogoršalo) a ja se malo grozim iglama pikat u facu. Jel strasno? - pitala je Editu pjevačica Ivana Radovniković, na što joj je voditeljica odgovorila - Ma nije! It's ok, skroz podnošljivo!

Na istom tretmanu nedavno je bila i druga TV voditeljica, Mirna Maras, koja je doktora posjetila radi pigmentacijskih mrlja.


Doznajemo da je mezoterapija relativno bezbolna metoda mikroinjiciranja koja se primjenjuje širom svijeta u tretiranju širokog spektra zdravstvenih problema. Lijek se iglama aplicira tamo gdje ga organizam treba, a može se koristiti za prevenciju starenja kože, strija, boli i drugog. Sastoji se od vitamina A, B, C i E, kolagena, elastina, antioksidansa i hijaluronske kiseline. story hr vijesti, gossip vijesti, ekskluzivno, ekskluziv, poznati glumci, skandali novine, poznate osobe, vijesti o poznatima

Comentarios


bottom of page