top of page

ECIJA OJDANIĆ O 'NEUSPJELIM' DEKORACIJAMA

Fanovi primijetili da je bitnije nešto drugo

Glumica Ecija Ojdanić nedavno je sinu Jakovu pripremila slatko iznenađenje za 12.rođendan, a iako je istaknula 'neuspjele' dekoracije, njeni su fanovi primijetili nešto drugo - Pratite me za još više neuspjelih dekoracija..Ne dao Bog kupovnu tortu u našoj kući , tako me je moja mama ustrojila... i kad bih nekad, pritisnuta viškom obveza i manjkom vremena samo pomislila na lakše rješenje u vidu kupovne torte, zagrmilo bi mi u glavi mamino upozorenje. Kupovna torta u našoj kući je osmi smrtni grijeh, u najmanju ruku. I tako ja svojoj djeci uvijek pečem torte za rodjendan. S mužem i kćeri je lakše, oni vole cheese cake, imam super recept, i tu nema pretjeranih iznenadjenja. Ali moj sin je na jednom dječjem rođendanu probao “najboooolju tortu na svijetu “. Banana torta, prava old fashion torta, s kuhanom kremom od brašna, i nježnim biskvitom. Nikad takvu nitko u mom okruženju nije radio. Skok na glavu u mutnu rijeku, tako bi to nekako opisala. Uglavnom, prije 2 godine prvi put sam je radila, mučila se, kore ispekla iz trećeg pokušaja...ove godine postupak je bio lakši, ali očito još moram poraditi na dekoraciji. Naravno da slavljenik to nije niti primijetio, torta je planula, i zapravo mi je drago da mi je mama osvijestila materilizaciju ljubavi u vidu torte. A za dogodine, izazov da i dekoracija prati sadržaj.

- Bitno da je ukusno. Bitno da se slavljeniku sviđa, nismo svi maheri za dekoracije...Torta je predivna! torta, lijepo izgleda. Domaće je domaće. Svaka čast, super je! Ma kakav izgled, bitno da je fino, dekoracija će već nekako ispasti. Svaka čast mami - poručili su joj mnogi.

Lijepa Ecija inače je aktivna trkačica, pa tako u samo jednoj večeri pretrči preko 10 kilometara, a koliko joj ta vrsta rekreacije znači pojasnila je tijekom nedavnog zimskog trčanja - Bolje trčati po mraku, nego tapkati u mraku! Drugi tjedan zimske baze, nema labavo. 13 km u šestoj grupi! Početak zimske baze. Jer trčati se mora, a i fotkati!

Comments


bottom of page