top of page

ECIJA IVUŠIĆ SE POŽALILA DA JE ROĐENA U KRIVOM VREMENU

UtjeĹĄila je prijateljica Mehunka

- Definitivno rođena u krivom vremenu. Ali ok. Preživjet ću. Nekako - požalila se radijska voditeljica Ecija Ivušić, a njena ju je dobra prijateljica, poduzetnica Snježana Mehun ovako utješila - Ma neee zamisli Instagram bez tebe!? Ovo je tvoje vrijeme i tek dolazi.

Eciju su u ovoj sjetnoj objavi utješili i njeni brojni fanovi - Gđica Hepburn nije ni sjenka ove dive. U pravo vrijeme...bit će i pravo mjesto...i sve pravo...sve uvijek bude kako treba biti....ali...think positive. Naletila sam na profil tražeći slike iz filma... Divna si. A di ti je kroasan? Romantična izozovna sa slatkim okicama i medenim usnama perfekt. Ma nisi, ti si NEIZBRUŠENI DIJAMANT. Zasigurno imaš oružani list, ubijaš pogledom. Daj molim te...kaj stvarno? Ti si van svakog vremena. The beauty Queen.


A da ima i 'dobrih' dana, Ecija je pokazala nedavno, pozirajući u gaćicama na otoku Vrniku.

- Pokušavam nešto pametno napisat. Ne ide mi. Pada mi samo na pamet ona poznata- “Samo nebo je granica.” Iako ne volim granice, ali ok. Kad je nebo ovako vedro i beskonačno, neka završi tako. S nebom kao “granicom” - napisala je Ecija, a fanovi su oduševljeno lajkali i komentirali - Nebo ja granica a guza vrh.

bottom of page