top of page

DVIJE POZNATE ŽENE POKAZALE TRUDNIČKE TRBUHE

U visokom stupnju trudnoće

Dvije poznate žene trudne su u isto vrijeme, a javnost je napokon imala prilike vidjeti njihove trudničke trbuhe. Pjevačica Rihanna sjaji u visokom stupnju trudnoće u svojoj 33.godini života, a najveću podršku pruža joj partner i otac djeteta, reper A$AP Rocky

Zajedno su fotografirani u centru New Yorka, a Rihanna je tom prilikom obukla ružičasti kaput koji je otvorila kako bi se vidio trbuh. - Napokon će joj se ostvariti majčinstvo. Je li pink janka njihova poruka da čekaju djevojčicu? - pitala je jedna obožavateljica pjevačice, a brojni drugi fanovi složili su se kako je napokon sretna i ispunjena.


Druga poznata žena, koja trenutno očekuje blizance, zaručnica je nogometaša Cristiana Ronalda, a tek je nedavno pokazala kako izgleda u visokom stupnju trudnoće. Georgina Rodriguez već ima djevojčicu Alanu Martinu, dok Ronaldo ima vlastite troje djece koje mu je rodila surogat majka.

Lijepa Geo mogla bi ubrzo postati i Ronaldova supruga, a o njihovim svatovima već se nadugo šuška. Ljubavna priča koja će ubrzo imati čak 8 članova obitelji, započela je poput bajke. Cristiano se u Geo zaljubio dok je ona radila kao asistentica prodaje u jednoj luksuznoj trgovini, a sve ostalo je povijest.


Comentários


bottom of page