top of page

DUCHESS WOMEN'S WEAR OTVORIO PRVI SHOWROOM

Uz bok sa najljepšim dućanima u gradu

Duchess women's wear modni je brand kojeg je na tržište lansirala Snježana Mehun i mladi modni dizajner Antun Tin Brišar. Haljine i kompletna modna linija kreirane su prema potrebama svake moderne žene. Haljine moraju biti udobne, a takvima ih čini poseban kroj, uzorak ili tekstura ugodnih materijala - pamuk, viskoza, vuna, svila i dr., a naravno moraju i sjajno izgledati. Linije kroja su takve da omogućuju slobodno kretanje, ali i naglašavaju ženstvene linije tijela. Ovisno o kombinaciji većina haljina može biti idealna i za dnevnu i večernju varijantu.

Modele prati amblem, stilizirana kruna, zaštitni znak brenda, a kompletna proizvodnja radi se u Hrvatskoj. Haljine je moguće kupiti u Zagrebu, Dubrovniku, Zadru, Rijeci i Salzburgu, a odnedavno i pogledati uživo u Show Room-u u Gundulićevoj 18. - S ponosom objavljujemo da otvaramo Pop Up Show Room u Gundulićevoj 18, Zagreb, hrvatskom GOLDEN QUARTER, uz bok sa najljepšim dućanima u gradu. Radno vrijeme ponedjeljak-petak od 12.00 do 19.00 sati, subotom od 10.00 do 14.00 - objavila je Snježana i dobila stotine čestitki poznatih i uspješnih žena.

Cjelokupnu ponudu pogledajte na duchess.hr i uživajte u biranju pomno kreiranih modela haljina, suknji, košulja, kaputa, te trenirki za žene i muškarce.


bottom of page