top of page

DUBROVAČKI KLUB REVELIN PROGLAŠEN 22.NAJBOLJIM KLUBOM NA SVIJETU

Stavljen na svjetsku listu noćnog života

Culture Club Revelin
foto Culture Club Revelin

Ljeto je u punom jeku, turisti svih zemalja preplavili su jadransku obalu a prema najnovijem izvještaju Svjetske turističke organizacije Ujedinjenih naroda, a Hrvatska se vratila na pretpandemijski status turističke destinacije. Po redovima koji se stvaraju ispred dubrovačkog kultnog kluba Revelin, može se reći kako Hrvatska uistinu je pozicionirana na kartu svjetskih turističkih destinacija a Culture Club Revelin može se smatrati jednom od najboljih razglednica hrvatskog turizma, clubbinga i noćnog života. Po fotografijama koje nam stižu iz Revelina može se zaključiti kako jug Hrvatske udara ritam zabave i postavlja standarde noćnih izlazaka cijeloj Hrvatskoj, ali i šire.

foto Marino Mislav Pejčinović

Culture Club Revelin proglašen je 22. najboljim klubom na svijetu od strane čitatelja antologijskog DJ Maga koji broji 4.5 milijuna čitatelja i pratitelja na društvenim mrežama. Strogom procedurom glasanja za Top 100 Clubs čak 600.000 glasača dovelo je Culture Club Revelin i Dubrovnik na visoko 22. mjesto 100 najboljih klubova svijeta, ostavivši iza sebe neke legendarne destinacije i klubove poput Ministry of Sound u Londonu, Elrow14 u Barceloni, Yalte u Sofiji, DC-10 na Ibizi, Cavo Paradiso u Grčkoj, Omnie iz Las Vegasa, Fabrike iz Madrida ili Club Space iz Miamija.

Culture Club Revelin zaslužio je vrhunski status već pri samom otvaranju prije 12 godina zbog svoje specifičnosti, lokacije i povijesti zdanja kluba, okoline, utjecaja i atmosfere, no uz vrhunski program koji neumorno već 12 godina Culture Club Revelin nudi svojim posjetiteljima i stanovnicima Dubrovnika ono je što privlači rijeke posjetitelja, turista i prijatelja, koji mu se iznova vraćaju.

Od Afrojacka, Artbata, Carl Coxa, Davida Moralesa, Martin Soleviga, Gramophondzia, preko Boy Georgea, Idris Elbe, Fatboy Slima, Freemasonsa do Paul Van Dyka, Shapeshifetrsa, Mark Knighta, Claptonea, Shaquille O'Neala il britanskih Gorogon Cityja koji su ovaj vikend držali pun klub naelektriziran moćnim ritmovima do svitanja. Jedinstven spoj luksuza, zabave, ponude highclass brandova pića i vrhunskih izvođača, uz atmosferu bastiona iz 16. stoljeća, očarali su brojne slavne osobe koji su česti gosti kluba, od sportskih zvijezda, onih filmskih pa do modnih ikona poput Naomi Campbell.

Culture Club Revelin, koji je stasao u okruženju 500 godina stare dubrovačke tvrđave Revelin, mjesto je gdje se prošlost doslovno stapa sa sadašnjošću a pritom daje mali uvid onoga što nas čeka u budućnosti. Posebnost i zanimljivost Revelina je i činjenica kako klub privlači goste bilo da je vikend ili ponedjeljak, bilo da je programska večer ili DJ gostovanje, baš kao da svaki posjetitelj Dubrovnika svoj boravak želi zapečatiti kultno, u Culture Clubu Revelin.

Comments


bottom of page