top of page

DR.MARTINA KARLO I DENTELLI DAJU VIŠE OD OSMIJEHA

Napredna stomatološka ordinacija u Splitu koju vole i djeca i odrasli

Doktorica dentalne medicine Martina Karlo oduvijek je sanjala kako će okupiti tim vrhunskih stomatologa i pružiti pacijentima u Splitu najbolje usluge. Ono što je u početku bio mali san pretvorilo se u jednu od najpoznatijih stomatoloških ordinacija u Splitsko-Dalmatinskoj županiji, a koliko su pacijenti zadovoljni odlaskom u Dentelli, pokazuju brojni komentari - Krasan tim, samo nastavite takvi biti. To je klinika puna ljubavi. Jako stručni doktori. Sviđa mi se da su stalno nasmiješeni i ljubaznost im je na prvom mjestu.

Kako bi pacijentima zaista pružili samo najbolje, klinika Dentelli opremljena je najnovijom aparaturom i tehnologijom zbog čega svojim klijentima može ponuditi širok dijapazon usluga kako bi sve mogli obaviti na jednom mjestu, a na te iste usluge nude i garanciju. U ponudu su također uvrstili i besplatan RTG te konzultacije, a plaćanje može biti i obročno.


Posebno mjesto i tretman definitivno dobivaju najmlađi pacijenti. Za djecu su u Dentelliju pripremili posebnu ordinaciju s odjelom čekaonice za igru, a kako bi im odagnali svaki strah prije njihova ulaska u ordinaciju. Prioritet su strpljenje, osmijeh i razumijevanje u radu s mališanima, i zato se oni uvijek rado vraćaju kod svojih stomatologa.


Pacijenti u Dentelliju, osim visoko kvalitetne usluge, u prvom redu ističu mir i povjerenje koje osjećaju tijekom popravka zubiju i drugih, zahtjevnijih liječenja. Iskustva doktora i njihova stručnost itekako pomažu da strah nestane, a atmosfera same ordinacije podsjeća na privatni wellness o kojem mnogi sanjaju.


- Znate li da u Dentelli klinici možete ući u svoju ordinaciju direktno sa naše vanjske terase? Dok čekate na svježem zraku, mi ćemo vam napraviti “malu s ladnim’ u veliku sa malo šlaga” ili što već poželite! - ističe nasmijano osoblje i pokazuje nam predivno uređenu terasu sa udobnim foteljama. - Ovo je predivno. Supeeer, to sada zlata vrijedi - komentari su brojnih pacijenata.

POSVE DRUGAČIJI

Dentelli klinika svim svojim pacijentima i onima koji to žele postati, nudi još jednu vrlo praktičnu uslugu. Jedni su od prvih u Hrvatskoj koji imaju vlastitu mobilnu aplikaciju. Uštedite vrijeme i preuzmite Dentelli aplikaciju na Android Play Storeu ili Apple Storeu. Tako ćete doznati brojne novosti klinike, moći rezervirati svoj termin, a također o njemu biti obaviješteni putem svog mobitela, lako i jednostavno!


Popis usluga i brojne pogodnosti Poliklinike Dentelli potražite i na dentelli.hr te svakako iskoristite sve benefite koji vam ovi krasni liječnici nude.

bottom of page