top of page

DOZNAJEMO ZAŠTO TV VODITELJICA BLISTA

BB Glow je tretman koji njenu kožu čini sjajnom i zaglađenom

- BB Glow je tretman koji kožu čini sjajnom i zaglađenom. Bezbolan tretman koji osvježava lice, umanjuje nepravilnosti i briše umor s lica. Rezultati su oduševili i Nevenu Rendeli! - napisala je dr.medicine Jeannette Gjurić, vlasnica Poliklinike Sinteza. Nevenino lice izgleda i više no dobro nakon tretmana, a voditeljica se čini vrlo sretna.


BB Glow je inače tretman koji kombinira anti-age i make-up efekt tako da iz kože izvlači maksimum blistavosti bez nanošenja šminke. Sjaj se postiče dr. Solution ampulama, koje se sastoje od deset vrsta fermentiranog bilja i voća, a uspješno umanjuju i tamne kolutove oko očiju. Ne sadrže konzervanse, silikone i umjetne boje, a cijeli tretman je bezbolan. Cijena jednog tretmana je 850kn, dok 3 tretmana u kombinaciji sa ultrazvukom lica dođu 2.100 kuna.

Također doznajemo da Polikliniku Sinteza vole i druge poznate žene, pa u njihovim uslugama uživaju i glumica Nataša Janjić te poznata komičarka Anđelka Prpić, koja nas je godinama nasmijavala u sitcomu Andrija i Anđelka.

poliklinika sinteza iskustva, poliklinika sinteza forum, promocija, gossip vijesti, nataša janjić

Comments


bottom of page