top of page

DOSTA JE BILO DEPRE

Odlučno poručila Ella Dvornik

Simpatična Ella Dvornik, koju na socijalnim mrežama prate tisuće osoba, poručila je da joj je dosta depresije - S obzirom da je sunce izašlo, mole se građani da pod hitno spreme crnine u ormare jer je dosta bilo depre zadnjih godinu dana. Hvala na slušanju! Ugodan dan!


- Apsolutno se slažeeem - odmah je dodala modna dizajnerica Matija Vuica, a mnogi su se složili - Ti si zakon. Kriva pozadina (zid). Odlična kombinacija... popravila si mi dan ... Od ovih boja mora čovik biti hepi. Divne boje. Yaaaaaas!!! Divan dan uz Ellu. Ti bas dižeš vibraciju, hvala ti.

Ella je odlučila ostaviti samotnu 2020. iza sebe i dati bojama prednost, pa se tako našalila na račun svoje nove veste - Samo ja mogu kupit ovakavu vestu, na šta da ju nosim? A da ne izgledam ko Roland Mcdonald? - Na maškare - poručio joj je kolega Davor Gerbus, a nekoliko je žena dodalo - Za pranje suđa, idealno. Znaš, na pepita hlače na crtu bi bilo full cool. Tebi sve stoji. Možeš je nositi na sve.

Uz novi outfit, Ella je odlučila i promijeniti dužinu i boju kose, o čemu je iskreno progovorila - Ugradili su mi čak 175 komada ekstenzija u kosu za super extra volumen i dužinu. Kako je rekla naša bivša predsjednica: “Neki tvrde da se to ne može, ja TVRDIM DA SE TO MOŽE”!

Comments


bottom of page