top of page

DORIS PINČIĆ USRED MORA DOBILA LJUBAVNU PONUDU

Što se to kuha?

Za Doris Pinčić posao čini se nikada ne prestaje, pa je tako uključena u brojne promotivne kampanje brojnih firmi. Promovira hranu, kredite i namještaj, vodi emisiju Dobro jutro Hrvatska, a od nedavno ima i svoju online emisiju o kuhanju. No, ono što je posebno upalo u oči njenim brojnim fanovima, nedavna je fotografija, na kojoj plovi čamcem usred mora...

- Duša najlijepša preslatka, jako mi se sviđaš i puno te volim draga, volio bih kad bi se jednom upoznali i da si moja ljubav - poručio joj je nepoznati muškarac, a ona je obavijestila - Sutra nova epizoda Kuhinja babe Eve. Pogađate gdje vas vodimo? Danas putujemo u sami centar svita i pokazujemo krumpir nad krumpirima - onaj ravski. Rava je otok usred zadarskog arhipelaga, smješten između Iža i Dugog otoka, a čini se kako je Doris tamo provela nezaboravne trenutke.

Zaposlena majka dvoje djece, koje je dobila sa bivšim supružnikom Borisom Rogoznicom, ipak najviše voli biti u svojoj kući, gdje se bavi kućanskim poslovima - Moje najprirodnije stanje - rekla je nedavno, dok je zalijevala biljke u vrtu.


- Zaista ste prekrasni. Nije mi lako ovo reći jer rizikujem da se pogrešno protumači ali zaista ste jako lijepi. Draga Doris od srca ti želim da te nađe najbolji mogući frajer na planeti jer to zaslužuješ, čudo od žene kapa do poda! Izuzetno jaka i hrabra žena, samo i dalje hodaj uspravne glave i ne žali za ničim. Tko Doris ne bi htio za ženu? Žena kojoj sve ide od ruke.... Bravo Doris....u radu je spas......lijepa i vrijedna, gdje ćeš više - poručili su joj mnogi.

Comments


bottom of page