top of page

DORIS PINČIĆ POKAZALA FRAJERA

Nahvalila ga na sva usta

TV voditeljica Doris Pinčić 'procvjetala' je od kada je javno objavila kako se se rastaje od supruga Borisa Rogoznice. Često objavljuje fotografije u ljetnim izdanjima, putuje i druži se s prijateljima, a jedno takvo druženje, izazvalo je lavinu oduševljenja - Sjećate se prošlog tjedna i onog što smo spominjali u sklopu #pričeiznutra? Frajeri koji kupuju uloške bez problema...Samo da potvrdim.. Ima takvih. S obzirom na to da je odrastao uz dvije sestre, moj brat doktorirao je tematiku i točno zna koji su dnevni, koji noćni i bez problema nabavlja zalihe uložaka za "one dane". I odmah u paketu da razočaram - zauzet je Stipe Pinčić. Ako imate takvog u svojoj blizini, slobodno ga pohvalite - izjavila je za frajera, koji je u njenom životu od malena

- Visok, mršav i zgodan, odmah je oduševio Dorisine pratiteljice, koji su se aktivno uključile hvaliti svoje muževe, dečke i partnere.... - Naravno i moj muž bez problema mupi meni. Moj muž!! Kupi bez problema!! A znalo se dogodit ako nema onih "mojih" pa zove i da prodavačicu na telefon. Moj muž. I moj tata. I moj brat. Ja mislila da je to normalno...Super brat čuvaj ga.

A što poznata voditeljica radi, kada ne radi? Čita knjige i educira se, te poručuje drugima - 1. Vjerujte u sebe, radite stvari srcem i nemojte se bojati nikoga i ničega, 2. Radite i trudite se i onda kad vam se čini da nitko ne vjeruje u vas osim vas samih (i vjerojatno mame jer mame uvijek vjeruju), 3. Obrazujte se molim vas. Ulažite u svoje znanje, razvijajte svoje vještine. Nije uvijek poanta u fakultetu, ali je uvijek poanta u tome da napredujemo, da se i onda kad mislimo da smo negdje stigli i nešto naučili nastavimo obrazovati...Da se razumijemo, to vrlo često nije lako.. Djeca, posao, život... Treba žrtvovati kave, opuštanja, uživanja ali osjećaj da napreduješ, da ulažeš u sebe na pravi način je nezamjenjiv vjerujte mi. U redu je uređivati vanjštinu, ali baviti se svojom nutrinom je najviše što možete učiniti i za vanjštinu i za sve koje volite. I nema toga ko vam to može uzeti, a to je možda i najslađi dio priče - izjavila je.


Isto uči i svoju djecu, 6-godišnjeg Donata i 2-godišnju Gitu.

bottom of page