top of page

DOMPROJEKT KUĆE IZ SNOVA

Kuća o kojoj maštate može postati vaš novi dom

O kakvoj kući maštate? Kakvu biste vrstu gradnje željeli vidjeti u svom dvorištu? Koji dizajn biste odabrali? Oduvijek su nas fascinirale kuće i njihova gradnja, a kada smo prvi put ugledali kuću tvrtke Domprojekt trajno smo se zaljubili. Ne samo u moderni način gradnje, već i dizajn i gotova rješenja koje vam daju kao ključ u ruke

Domprojekt u Zagrebu posluje od davne 1992., a danas je jedna od vodećih tvrtki za projektiranje, proizvodnju i građenje niskoenergetskih montažnih građevina. Prvenstveno grade obiteljske kuće, ali i građevine poslovne i javne namjene kao što su vrtići, škole i zdravstvene ustanove. - Naše veliko višegodišnje iskustvo u projektiranju i građenju jamstvo je stručnosti i poznavanja materije poslovanja, a rezultat je sveobuhvatna podrška investitoru u svakom pogledu. Od razrade idejnog projekta pa do konačnog projekta koji zaokružuje želje i potrebe investitora unutar optimalne arhitektonske strukture budućeg doma ili funkcionalnog poslovnog prostora - ističu u Domprojektu i dodaju - Za one koji po prvi put kreću u izgradnju, tu smo da svojim znanjem i iskustvom ništa ne prepustimo slučaju.

Domprojekt zapošljava visokoobrazovane kadrove u projektiranju, kao i stručno osposobljene djelatnike za gradnju modernih, niskoenergetskih objekata, a da svoj posao rade 'ajnc-a', potvrđuju i njihove brojne reference kojih je iz godine u godinu sve više. Montažne kuće u Humu, Vižinadi, Kolavićima, Samoboru, Velikoj Gorici i Zagrebu, samo su djelić sagrađenih u Hrvatskoj, dok tvrtka gradi i brojne projekte po Sloveniji, Njemačkoj, Austriji, Francuskoj i Švicarskoj.

Sistemi gradnje

Proizvodni program tvrtke Domprojekt obuhvaća gradnju sljedećih tipova građevina i sistema gradnje: niskoenergetske montažne građevine - sistem gradnje Standard, Euro, EuroMAX i Mega te montažne kuće i vikend kuće - sistem gradnje Economic. Montažne građevine u osnovi zidova imaju nosivu drvenu konstrukciju s ispunom od mineralne vune s parnom branom, obostrano zatvorenu pločastim oblogama, preko kojih se s vanjske strane izvodi toplinska fasada, a s unutarnje strane se postavlja još jedna pločasta obloga, što osigurava bolju zvučnu izolaciju. Širina drvene konstrukcije, mineralne vune i vrsta pločaste obloge ovise o sistemu gradnje. Više toplinske izolacije osigurava veću energetsku učinkovitost, te manji koeficijent prolaska topline.

Sistem gradnje i nivo izvedbe bira investitor pa se tako možete odlučiti za nivo izvedbe visoki roh bau ili ključ u ruke. Kod nivoa izvedbe visoki roh bau kuća je izvana kompletno gotova, osim podnih obloga i ograde na balkonu/terasi, a unutra je u fazi završnih obrtničkih radova. Nivo izvedbe ključ u ruke obuhvaća gradnju kuće iznad temelja ili s uključenim temeljima tj. izvođenje svih radova do useljenja.

Gradnja kuće

Gradnja kuće važan je korak u životu svakog čovjeka. Kako biste sebi olakšali gradnju Domprojekt vam predlaže optimalno rješenje - gradnju niskoenergetske montažne kuće. Takvom ćete kućom štedite i vrijeme i novac, jer gradnju od projekta do krova prepuštate stručnom timu, a ulaganjem u izolaciju kuće smanjujete troškove grijanja i hlađenja. Dom iz snova doista može postati dostupan svakome, a posebice onima koji oduvijek sanjaju o vlastitoj kući koja će biti energetski štedljiva te dizajnom prilagođena obiteljskom ukusu. >>> domprojekt.hr

bottom of page