top of page

DOMENICA FEST - DOŽIVLJAJ ZA CIJELU OBITELJ

Posjetite dječji grad, seljačku tržnicu, gastro show i izložbu automobila u Svetoj Nedelji

Vrijeme je da vikend začinite na najbolji mogući način jer pred vama su dani rezervirani za cijelu obitelj. Naime, Sveta Nedelja od ove godine ima Domenica Fest, događaj koji je objedinio toliko sadržaja da ne postoji mogućnost da ne pronađete nešto za sebe. Petak, subotu i nedjelju rezervirajte za ovaj gradić nedaleko Zagreba jer očekuje vas prava mala revolucija u svijetu vikend zabave. Na čak 50 tisuća kvadratnih metara, na velikoj livadi u podnožju Crkve Presvetog Trojstva, moći ćete uživati u dječjem gradu, velikoj seljačkoj tržnici, izložbi starih automobila, pogledati kako izgleda automobil Nevera, uživati u lunaparku i balonima na vrući zrak, kušati brojne delicije u sklopu gastro radionica i akademije te posjetiti grad napuhanaca.

Petak je rezerviran za veliki vatromet te koncert popularnog Jole i Ljubavnika, a potom kreće vikend s najviše sadržaja koji ste mogli zateći na nekom događanju. U subotu će vas zabavljati i nastup Tribute Elvis Presley, a u sklopu dječjeg grada moći ćete pogledati predstavu Kerekeš teatra – Krtice. Naravno, sve to bit će začinjeno dobrom hranom jer u subotu se kuha tradicionalni ričet sa suhim mesom koji će se podijeliti u čak 500 besplatnih porcija.

U sklopu Domenica Festa imat ćete priliku vidjeti i kako više paziti na svoje zdravlje. Bit će ovo mjesto gdje se možete educirati, a osim toga stiže nam i ekipa „Biciklom do zdravlja“ koja će na dva kotača stići iz Zagreba. Večer je rezervirana za Željka Bebeka i Tribute bend Kad bih bio Bijelo dugme, a sve to uz brojne izlagače koji nude mogućnost da se dobro najedete i osvježite. Nedjelja će dodatno biti obogaćena animacijama za djecu te dječjim predstavama i radionicama, a predvečer posjetitelje očekuju i Stand up comedy show koji će vas nasmijati do suza. Za kraj večeri pripremljena je prava glazbena poslastica – Mladen Grdović, Jasmin Stavros i Zlatko Pejaković imaju namjeru napraviti zabavu za pamćenje.

Uz sjajan sadržaj i bogatu gastro ponudu, svakako treba napomenuti da vas na seljačkoj tržnici čeka više od 40 izlagača pa je ovo i sjajna prilika da si ugrabite domaće i zdrave proizvode koji stižu iz cijele Lijepe Naše. Parking se nalazi tik do lokacije, a po gradu je i još nekoliko parking mjesta gdje možete ostaviti svoje vozilo i uživati u veselom vikendu. Događaj su prepoznali i Grad Sveta Nedelja, TZ Sveta Nedjelja te gradsko poduzeće Svenkom, koji su dali potporu projektu u nadi da će ovaj grad ubuduće biti zacrtan kao grad dobre zabave. Ulaznice za koncerte možete kupiti na ulazu u veliki šator ili putem sustava ulaznice.hr a više informacija potražite na domenicafest.com


コメント


bottom of page