top of page

DOMAĆI GLUMCI OSTARJELI PREKO NOĆI

Gotovo neprepoznatljivi

Dvojica poznatih domaćih glumaca, Rene Bitorajac koji je nedavno napunio 49 godina i Janko Popović Volarić, koji će uskoro napuniti 41., naglo su ostarjeli. Barem su tako poručili fanovima

- Danas imam 49. Drago mi je da to mogu podijeliti i s vama. Iako mnoge od vas ne poznajem osobno, nekako vas smatram svojima. Čitam vaše komentare, smijem se, ljutim i veselim zajedno s vama. Pozdrav. Primam i čestitke! P.s. Valjda kužite da je fotka sa 60.og rođendana - poručio je Rene i tako dobro nasmijao fanove... - Sve najbolje Renkas. Sretan rođendan kume! Sretan Renkas! Sretan ročkas klaso. Čestitke za 49. ročkas al s tom bradom kao 79.ročkas. Pa sretan rođendan legendo. Svima nama godine idu naprijed, a tebi nazad! Doživio još upola toliko, sretan rođendan od mene nepoznate. Ma dva metra od mene. Sve najbolje našem omiljenom glumcu - poručili su mu kolege Bojana Gregorić, Juraj Šebalj, Petra Dugandžić, Saša Buneta, Amar Bukvić i brojni fanovi.

Naravno, Rene izgleda upola bolje nego na 'ostajerloj' slici, što se i vidi iz priloženog.


Naš drugi zgodni glumac, Janko Popović Volarić, ovako je pokazao sebe kao starca...

- OVO je novi moj novi mobitel. OVE dvije fotografije su neosporivi dokaz trajanja njegove baterije - izjavio je držeći mobitel pored uha. Njegova objava izazvala je brojne komentare i lajkove, među ostalima - Umirem na tvoje captione... Jankić uvijek si dotjeran, lijep i u trendu, imaš mnogo stila pravi si muškarac zgodan, markantan, predivan savršen...imaš veliko srce i nisi umišljen već si prizeman i pristojan. Ti si jedna duša, ljepota najljepša i najdivnija. Za tebe imam samo riječi hvale...A fotografije su dokaz i da je tvoj kaput trajan...

Markantni Janko slobodno vrijeme najviše voli provoditi u društvu djevojke Petre Švađumović i kućnog ljubimca, a njihove zajedničke fotografije podijeli tek nekoliko puta godišnje. Jednu osobnu fotografiju, onu iz djetinjstva u društvu majke, pokazao je prošle godine, te kratko poručio - Bio sam sretno dijete!

- Isti si Sergio Ramos. Mami sličan! Zgodan klinac si bio. Presimpa žena...vrlo zanimljiva. Sjećam je se iz bivšeg salona, tako jednostavna. Moj srednjoškolski Janko - komentirali su fanovi fotografiju, a lajkala ju je i Jankova bivša supruga, glumica i producentica Jelena Veljača.

Comments


bottom of page