top of page

DOMAĆE ZVIJEZDE POKAZALE SVOJE PIDŽAME

Poznate Hrvatice obukle su pidžamu i u njoj se pokazale u javnosti

Brojne poznate Hrvatice prenijele su trend fotografiranja u pidžami u vrijeme božićnih blagdana. Blogerica Sonja Kovač pozirala je tako u svojoj Yamamay pidžami i papučama, dok ju je na krevetu promatrao njen psić.

Bivša basačica kladiva Ivana Brkljačić u pidžami je pozirala ispred bora, naslanjajuči nogu s papučom na svog ljubimca Teslu, dok je na drugu stavila srebrnu cipelu. - Tesla mi pomaže odlučiti koliko blješteće moje cipele trebaju biti - napisala je.

Glumica Bojana Gregorić pozirala je u pidžami sa cijelom obitelji, poručujući da svima želi ljubav i mir uvijek i zauvijek.

Radijska voditeljica Ivana Mišerić podijelila je s nama fotografiju sebe, svog dečka i psa, ispred predivno okićenog bora koji se svidio svima koji su ga vidjeli - Borek je uvijek na visini zadatka. Evo ga. D bor! Mišerićka, ti moraš neki tutorial snimiti, pa kaaaak?! Prekul. Wowwwwww koji bor. Ljepše okićeno božićno drvce nisam vidjela. Uvijek najljepši bor. Ajme kakav bor. Bor ti je vrh. Mene samo zanima tko to poskida. Od svih borića, jedino sam ovaj upamtila. I ove godine najljepši bor na svijetu. Ovo je bajka. poznati hrvati, spektakli, domaće zvijezde, gossip vijesti, story magazin, show vijesti, tračevi forum, tabloidi

Comentarios


bottom of page