top of page

DOMAĆA VODITELJICA ISPROBALA NEUOBIČAJEN PRIJEVOZ

I to u štiklama

Jedna od najljepših Hrvatica, 37-godišnja Korana Gvozdić uzbuđeno je podijelila snimku svoje vožnje u štiklama na, za nju neuobičajenom prijevo- zu Ne možeš na sastanak s romobilom! - Kak’ misliš ne mogu?! GLE ME! I još se mogu parkirati gdje hoću i popit kavu. A tek video! - poručila je veselo

- Kao šefica. Ono kad ti sve predivno stoji. I to u štiklama. Ikona. Kakav si pro. Super kombinacija i odvazno ba romobilu. Prekul. Boze,kako ste lijepi. Svaka čast! Zavidno držanje ravnoteže. korana kako si profi odlicno ti ide voznja s romobilom - komentirali su brojni fanovi, a jedan je upozorio - To nije tvojeee!


No, Korana se brzo snašla u odgovoru - Hahahahaaaa sad je!! Dala sam mu jednom da proba, ali ljubav se nije dogodila. Pa ono, sad je moj. Njezin zaručnik, komičar Ivan Šarić očito je romobil preskočio.

Korana se dobro zabavlja što god radila, a nakon ljetovanja u Dubrovniku vratila se u Zagreb i u Konzumu se družila sa bubamarom. - Sigurno je na svakog od vas barem jednom u životu sletila bubamara, ali koliko ste puta VI sletili na bubamaru!? Ja jednom! Nikad dosadno - komentirala je susret s maskotom.

Comments


bottom of page