top of page

DOMAĆA PJEVAČICA I SLAVNA DIZAJNERICA OKITILE RASKOŠNE BOROVE

Koji je vaš najdraži stil?

Neda Ukraden jedna je od naših najaktivnijih pjevačica, a u vrijeme blagdana najavila je pregršt novih koncerata. - Vrijeme slavlja, koncerata, dobre atmosfere! - otkrila je kratko. A između nastupa, u svome je domu raskošno okitila božićni bor, koji su njeni fanovi komentirali sa 10+

- Čista elegancija! Predivna Neda i prekrasno uređeni bor - komentari su mnogih.


Na drugoj strani svijeta cijenjena modna dizajnerica Donatella Versace, pokazala je svoj dom i blagdansko uređenje - Sretni blagdani svima! U ovom trenutku je tako važno razmišljati o brizi o drugima. Ove godine doniram Elton John Foundation za AIDS i voljela bih da i vi učinite isto, ako možete. Jednako važno, ove blagdanske sezone, molim vas pomozite podići svijest o HIV-u razgovarajući s prijateljima i obitelji, pomažući u razbijanju stigme. Zajedno možemo okončati AIDS do 2030. godine! Svu ljubav vam šaljem i želim vam mir, zdravlje i sreću 2023. - poručila je puna emocija.

A skroz šaljivi bor ove je godine predstavila glumica Michelle Pfeiffer, koja i tijekom cijele godine voli objavljivati fotografije na kojoj se smije, veseli i dobro zabavlja sa prijateljima.


bottom of page