1/1

DOMAĆA GLUMICA POMLADILA LICE

Glumica Marijana Mikulić koristi napredne kozmetičke tretmane i izgleda sjajno

Domaća glumica Marijana Mikulić izgleda kao da se ponovno vratila u 20-te, a nas je zanimalo što je točno učinila s licem kako bi blistala!


- Ja sam žena, majka trojice dječaka, glumica i ambasadorica LPG EndermoSpa - otkrila nam je Marijana, kojoj lice posebno sjaji. Razlog njenoj ljepoti definitivno je priroda, ali i stručni tim kozmetičarki koje brinu za Marijanino lice u EndermoSpa centru u Zagrebu.

Endermolift svojim intenzivnim dubinskim djelovanjem djeluje na povećanu proizvodnju kolagena i elastina i uklanjanje masnih naslaga. Oštećeno tkivo se obnavlja, a koža zateže i pomlađuje. Kranji rezultat je potpuni lifting lica, bez injekcija ili kirurškog zahvata. Ova anti-aging tehnika znanstveno dokazano može povećati sintezu hijaluronske kiseline čak 80%, a metoda je potpuno prirodna, neinvazivna i ugodna. Zvuči vrlo zanimljivo, zar ne? Uvjerite se sami, provjerite odmah na espa.hr/tretmani-lica i dođite na neobvezne konzultacije za sebe!

- Kad imaš ono nešto... nema potrebe za Photoshopom... A ti imaš ono nešto nježno, drago, normalno. Kako je ova žena prirodno lijepa. Zbog nje sam gledala Ponos Ratkajevih i Prava žena. Prekrasna fotografija, tako super izgledate na crno bijeloj fotografiji. Svaka crta lica savršena. Ženo prekrasna si - poručili su Marijani njeni obožavatelji.


Zasjajite i vi u svako doba godine i osjećajte se fenomenalno. Doznajte odmah više o LPG tretmanima na >>> espa.hr

guinot tretmani lica, guinot tretmani, guinot tretmani iskustva, lpg tretman, lpg tretmani, lpg tretman iskustva, lpg tretmani zagreb, lpg tretmani akcija, lpg tretman cijena, lpg tretman lica,