top of page

DOM GLUMICE JESSICE ALBE VRIJEDAN 10 MILIJUNA DOLARA

Dom glumice i poduzetnice Jessice Albe raskošno je zdanje vrijedno 10 milijuna dolara

Osnivačica eko tvrtke, glumica i poduzetnica Jessica Alba otvorila je vrata svoga doma u Los Angelesu Architectural Digestu i pokazala zašto se u svojoj kući osjeća 'kao doma'.


- Ovo je naša kuća iz snova, rekla je i dodala - Željeli smo imati mjesto na kojem ćemo gledati našu djecu kako rastu i odrastaju.


Doista, kuća izgleda kao pravi dom itekako opremljen luksuznim predmetima i okućnicom. Okružena je zelenilom, velikim vrtom i bazenom, a njene djevojčice dobile su spavaće sobe, baš onakve kakve su željele.

- Cijela kuća izgleda baš kao dom i jako prirodno. Osjećam pozitivu, mir, disciplinu i jednostavnu eleganciju. Njezina kuća ima dobru vibru. Jessicin suprug je stvarno srećković, ona se čini kao dobra žena i majka. Ona je jedina poznata osoba za koju vidim da ima dom, a ne kuću! - komentiraju njeni pratitelji.


Jessica Alba bila je poznata po brojnim romantičnim komedijama koje je snimila, a danas je proglašavaju jednom od najuspješnijih mama-poduzetnica. Njena tvrtka proizvodi eko-friendly proizvode za djecu, higijenu i dom, koje u sebi nemaju ikakve štetne kemikalije. - Cijela organizacija je doslovce ostvarenje moje najveće fantazije - dodaje Alba.

Iako je isprva mislila da će se u kuću samo useliti, u jednom trenutku renovacije doslovce nisu imali zidove. Nakon 18 mjeseci uređenja, bili su jako zadovoljni. Jedna od važnijih stvari Jessici je svakako bilo stvoriti što više mjesta za pohranu. Jednostavno nije po cijele dane željela gledati prljavi blender, toster i aparat za kavu pa je zato svakom aparatu našla mjestu na polici.

Cijeli video njene kuće pogledajte na video linku.

stanovi poznatih, celebrity news latest, celebrity news today, celebrity news and gossip, tabloidi, ekskluziva

bottom of page