top of page

DOK SE CHARLES KRUNIO, A HARRY SJEDIO U 3.REDU, MEGHAN MARKLE RADILA JE NEŠTO POSVE NEOČEKIVANO

Ovako joj je nadraže

meghan markle krunidba

Vojvotkinja Meghan Markle nije se pojavila na krunidbi sadašnjeg kralja Charlesa i njegove supruge Camille, a cijeli je događaj jednostavno 'preskočila' zbog prevelikog pritiska britanskih medija. U vrijeme dok je njezin suprug princ Harry, sjedio u 3.redu u katedrali u Londonu, iza brata Williama i Kate Middleton i gledao u svog oca, Meghan je planinarila sa dobrim prijateljima Markusom Andersonom i Heather Dorak. Iako se nije nadala fotografima, ipak su je uspjeli pronaći i snimiti, a njezin opušteni outfit oduševio je njene fanove

- Ona živi svoj najbolji život. Svaka im čast što žive normalno i brane svoju obitelj. Ne treba mi sav taj glamur da bi bili sretni. Na fotografiji gdje se tako slatko smije na telefon zamislio sam da dobija poruku od Harryja da je sletio. Meghan, bolje ti je da sjajiš kao dijamant kad god možeš. Dajte im do znanja da ste izrezani od drugačije tkanine - poručili su joj pratitelji.

A nakon što su Charles i Camilla proglašeni vladarima kraljevine, izašli su pred tisuće ljudi na balkon i tradicionalno mahali okupljenima. Otkrili su i što se slasnog, između ostalog, jelo na kraljevskom ručku...biste li probali?

Comentarios


bottom of page