top of page

DJECA POZNATIH POSEBNO STILIZIRANA ZA ŠKOLU

Nove frizure, IN majice, posebne čižmice...

Djeca poznatih krenula su ovaj tjedan u školu, a kako su ih njihove poznate mame obukle, tko je dobi nove čižmice, tko novu torbu, a tko IN majicu, trendy košulju i cool frizuru, pogledajte u Gossip fotogaleriji

Poduzetnica Iva Radić u školu je odvela svoju kćer Tessu i pri tome poručila - Sve je drugačije i da nam je netko rekao da će djeca trčati jedno prema drugima i naglo zastati rekli bi, baš nikad. Al’ ovo je takvo vrijeme, vrijeme opreza, promjena...jedini siguran zagrljaj danas je bio moj, a vjerujem da bi rađe u zamjenu za taj grlila sve svoje prijatelje, jer mamu ima stalno. Svima nam želim da ovo “novo normalno” bude sigurno, veselo, sretno i da se volimo na drugačije načine! P.S: sama se obukla, jer ja pojma nemam, haljinice curice u 3. razredu više ne nose, ovo je moderno, tako kaže - komentirala je Iva i pokazala Tessinu odjevnu kombinaciju - IN majicu, traperice i moderne sandale.


Vlasnica slastičarnice Ljupka Gojić Mikić u školu je povela sve tri kćerkice, a dvije su u školi i ostale - 8-godišnja Mila Amelie i 10-godišnja Jana Sienna. Baš poput mame, bivše manekenke, i cure su izabrale prave fashion haljine, koje su upotpunile čizmicama i modernim klompama.


Mama Tia Mamić svog je 9-godišnjeg sina Dominica obukla u plave traperice i lijepu košulju dugih rukava, a maleni je ponosno pozirao pred fotoaparatom. - Kakav frajer! - komentirala je jedna Tijina prijateljica.


Jacques i Bridget Houdek sa svojim su klincima napravili pravu obiteljsku fotografiju, a ponosna mama je poručila - Moji PRVAŠIĆI. Koji mix emocija, ufff...Sretno i hrabroj u novoj životnoj avanturi. Volim vaaaaas. Kći Sofija krenula je u 1.srednje, dok je sin David krenuo u 1.osnovne. Oboje su obojili pramenove kose u plavo i 'sparili' ih sa šarenim ruksacima.


- Nisam je mogla pratiti prvi dan škole, ali njezin osmijeh govori da će sve biti u redu.

Svima želim sretan i siguran povratak u školske klupe. Držte se klinci, sve bu dobro - objavila je glumica Ana Begić Tahiri i ponosno pokazala 9-godišnju kćer Lanu.


Glumica Marijana Mikulić u školu je odvela 7-godišnjeg sina Andiju - Krenuo je i broj dva u školu. Uzbuđenju nema kraja. Da nam svima sve dobro prođe, da čim prije djeca ponovno napune školske hodnike i igrališta bez straha. Svima nek je sa srećom, velikima i malima, djeci i roditeljima, učiteljima profeosrima... - poručila je veselo Marijana i pokazala je da je dobro iskombinirala svoju i sinovu garderobu.

bottom of page