1/1

DJECA POZNATIH POSEBNO STILIZIRANA ZA ŠKOLU

Nove frizure, IN majice, posebne čižmice...

Djeca poznatih krenula su ovaj tjedan u školu, a kako su ih njihove poznate mame obukle, tko je dobi nove čižmice, tko novu torbu, a tko IN majicu, trendy košulju i cool frizuru, pogledajte u Gossip fotogaleriji

Poduzetnica Iva Radić u školu je odvela svoju kćer Tessu i pri tome poručila - Sve je drugačije i da nam je netko rekao da će djeca trčati jedno prema drugima i naglo zastati rekli bi, baš nikad. Al’ ovo je takvo vrijeme, vrijeme opreza, promjena...jedini siguran zagrljaj danas je bio moj, a vjerujem da bi rađe u zamjenu za taj grlila sve svoje prijatelje, jer mamu ima stalno. Svima nam želim da ovo “novo normalno” bude sigurno, veselo, sretno i da se volimo na drugačije načine! P.S: sama se obukla, jer ja pojma nemam, haljinice curice u 3. razredu više ne nose, ovo je moderno, tako kaže - komentirala je Iva i pokazala Tessinu odjevnu kombinaciju - IN majicu, traperice i moderne sandale.


Vlasnica slastičarnice Ljupka Gojić Mikić u školu je povela sve tri kćerkice, a dvije su u školi i ostale - 8-godišnja Mila Amelie i 10-godišnja Jana Sienna. Baš poput mame, bivše manekenke, i cure su izabrale prave fashion haljine, koje su upotpunile čizmicama i modernim klompama.