top of page

DANIJELA MARTINOVIĆ PORUČILA DA OVO NIJE TRIK

Najavila veliki koncert za Dan žena u ožujku

- Imam osjećaj da je Dan Žena pao, ne u drugi, već u neki sedmi plan posljednjih godina. Možda zato jer je najmanje marketinški isplativ - ne znam, ali nije mi ni važno. Važno mi je da je moj Život ispunjen divnim hrabrim, inspirativnim, odanim, iskrenim ženama...Posebno sam radosna što ćemo upravo 8. ožujka na Dan žena koncertom "Otvoreno srce" u dvorani Vatroslava Lisinskog slaviti Ženu. Slavit ćemo Život! - otkrila je pjevačica Danijela Martinović za Narodni radio, u razgovoru sa Nives Ivanišević

Pripreme za koncert u punom su jeku, a lijepa Danijela otkrila nam je i koje je značenje ogrlice koju nosi - Cvijet u kamenu... i nije ovo samo stih i nije ovo neka obična priča i nije ovo neki trik. Stvarno cvijet razvali kamen. Ti si cvijet, Ti si plima, Ti si misao koja te pokreće ali ne u inat svima... nego iz ČISTE LJUBAVI. Dalia nakit i i ja vam spremamo mnogo čarolija... toliko se radujem. PS. Ogrlica nosi naziv 'Strah je samo u glavi', dok prsten 'Cvijet u kamenu'.


A kojeg čovjeka voli beskrajno, i koji je za nju prešao puno kilometara samo da je kratko vidi, opisala je nedavno...

- Tata, sretan ti rođendan! Moj tata mi je prije par godina priredio iznenađenje koje se ne zaboravlja... Došao je sam, nenanavljen i cijeli dan me čekao sjedeći u publici da bi me čuo, da bi moje srce osjetilo njegovo dok govorim priču svog života. Zagrlio me, vidjela sam - ponosan je, preponosan - kupila sam suze. Rekao je: "Dušo, ja se odmah vraćam za Split." "Ali, kako ćeš tata, pa ponoć je, umoran si, cijeli dan si tu, nemoj zezat, prespavaj, molim te." Kaže on sa osmijehom, uvijek sa osmijehom: "Dušo (uvijek me tako zove, 'ko šiša ime - to je samo simbol), ide tata, imam sutra posla, a ja sam bio, vidio te i čuo i to je meni najvažnije." To se zove Ljubav na djelu - o tome se piše i priča kad se kaže da najljepše stvari nemaju cijenu. Ako me ikad budu opet pitali: "Kad ti misliš odrasti?" Sad znam - nikad. Najljepše je biti djevojčica svoga tate - zaključila je pjevačica.

bottom of page