top of page

DANIJELA MARTINOVIĆ OTKRILA ZAŠTO JE PLAKALA NA SVOJ ROĐENDAN

Nakon što je primila posebni poklon

Danijela Martinović otkrila je danas zbog čega je plakala na svoj rođendan te zbog čega je posebno sretna - Ne postoji ništa ljepše od onoga trenutka kada ti se ostvari san kojega dugo sanjaš... Ja sam sanjala o tome da imam svoj zaštitni znak koji u sebi objedinjuje moje inicijale i najuzvišenije vrijednosti po kojima živim. Dugo, dugo nitko nije razumio što to zapravo želim ali nisam odustajala... a onda sam upoznala Žare Kerina, jednog od najpriznatijih i najnagrađivanijih dizajnera na našim prostorima. Točno na svoj rođendan dobila sam poklon. Točno na rođendan ostvaren je moj san! - započela je pjevačica i dodala...

- U opisu je stajalo: Dugo sam te proučavao i promatrao. Zadatak nije bio nimalo lagan, hvala ti na prilici i povjerenju. Koristio sam mekane oble linije, bez oštrina jer ti si upravo takva mekana, bez oštrina. Ti imaš otvoreno srce u koje apsolutno svatko može ući...Ti si Danijela Martinović Open Heart....Rasplakala sam se onako kako se plače kada ti se ostvari san... suzama zahvalnosti. P.S. Sanjajte, usudite se, jer snovi postoje da se sanjaju... pa ostvare - zaključila je romantična Danijela.


- Top, genijalno. Koliko je ovo divno. Savršeno. I can feel you !!! Znam točno kako se osjećaš, san koji se ispunio. Čestitam. Čestitam, prekrasno i posebno i stvarno autentično što je bit svega, hvala na preporuci, zapratila sam gospodina. Savršeno... sve. Poznajemo se jako kratko ali znam da ti se mogu obratiti sa “ti”. Danijela, ti si baš ovakva kako si predstavljena, otvorenog i velikog srca - poručili su joj brojni fanovi, voditeljica Mirna Maras i sestra Izabela Martinović.

Ovih blagdana Danijela je podijelila i rijetko viđenu fotografiju, onu sa svojim roditeljima. Mnogi su joj tada poručili kako je sretna jer ih ima te da se vidi koliko je mama i tata vole.

Comments


bottom of page