top of page

DANIJELA MARTINOVIĆ: OD SADA ĆU PRIČATI DRUGAČIJE PRIČE

Sve će podijeliti sa javnosti

- Važno je slušati sebe bez obzira na trendove, broj klikova, očekivanja i uvjerenja, nametnutih mjerila (ne)uspjeha... Ako ne slušamo svoje srce za džaba nam je sve... i zato sam odlučila poslušati svoje. Od sada ću vam pričati malo drugačije priče. Moje priče. Istinite priče. Jeste li sa mnom? Krećemo upravo sada jer sve je to dio neopisivo iskustva kojeg želim dijeliti s vama... - započela je svoju poruku 49-godišnja pjevačica Danijela Martinović, koju već više od 20 godina slušamo i pratimo na domaćoj sceni

- Postojali su trenuci u kojima sam sumnjala u ono što sam vidjela u svom odrazu… povjerovala sam drugim pogledima, slušala savjete kako i što bih trebala raditi, kako i što pričati, kako i što pjevati… i skoro sam izgubila sebe… skoro… U zadnji čas ugledala sam istinsku sebe… bila sam ganuta. Nije važno zadovoljavati, udovoljavati, truditi se svidjeti, kititi se izvanjskim sjajem jer pravi sjaj izvire iznutra. Ništa nije važno osim biti baš to što jesi - zato budi! - dodala je Danijela. Poruke i stihove koje rado prenosi svojim fanovima online, ukomponirat će u novu knjigu poezije, koju piše.

Iako su brojne Danijeline pjesme poput Neka mi ne svane, To malo ljubavi, Čekala sam kao žena, Grube Riječi, Ti možeš lagat' svakome i Da je slađe zaspati, već godinama evergreeni na svakoj domaćoj zabavi, ono što privlači javnost je i Danijelina veza sa popularnim pjevačem Petrom Grašom. Ove godine poznati splitski par proslavit će 24 godine veze, a iako odjeljuju svoje pjevačke karijere, itekako znaju uživati zajedno u dobrom izlasku.

- Prekrasni normalni ljudi. Vi živite svoju bajku i tako i treba da bude. Zato vas volim već 20 godina, jer ste normalni. Toliko ljubavi budite uvijek sretni. Vi ste jedinstveni i to je vaša čar - poručuju paru brojni fanovi.

bottom of page