top of page

DANIJELA MARTINOVIĆ DOBILA POSEBNI PRSTEN

Fanovi odmah primijetili veličinu

Pjevačica Danijela Martinović (49) postala je jedna od članica žirija u HRT-ovom showu Zvijezde pjevaju, a tom je prilikom naglasila i posebne prstene koje nosi - Kroz cijeli serijal nositi ću unikatne komade nakita...prava mala umjetnička djela koje je izradila nevjerojatno talentirana i divna Dalia Jewelry. U prvoj emisiji nosila sam čak dva prstena Lavandin i Srce. LAVANDIN je prsten od srebra sa plavim ahatom što su simboli zaštite i beskonačnih mogućnosti. SRCE je patinirano srebro i ahat...Srce kao središte Života, volje i inteligencije okruženo srebrom koje simolizira Božansku ljubav - poručila je ponosna Danijela

- Da li je prsten u obliku škafa sa špinom? Nisam dobro vidjela ali meni sliči na to. Ako je, respect - pitala ju je jedna pratiteljica i dobila odgovor - Da...to su mala remek djela od Dalie koje ću predstaviti sa posebnom pažnjom.

Danijelin izgled komentirali su i brojni gledatelji showa - Hmm... gospođice, vi ne starite. Sa toliko šminke super. Omg brutalni prsten. Predivna odmjerena lijepa, lady. Mršava. Ljepotica samo takva. Lijepi curetak. Najdraža osoba na estradi. Preslatka si Danijela najljepše ime na svijetu i moja kćerka je Danijela. Na stranu ime ali si mi draga lijepo pjevaš, posebno si extra u toj obleki, a i posebno si dobra objektivna u žiriju vidi se da si ti dosta načitana, samo naprijed.

bottom of page