top of page

DAMIR KEDŽO RJEŠAVA PROBLEME S KOŽOM

Pjevaču Damiru Kedži popucale kapilare na koži pa to rješava laserom

- Danas sam bio u Bagatin clinic gdje će me svojim čudesnim laserom koji uklanja rozaceu i popucale kapilare riješiti svih problema s kožom ove zime. Doktorica Jolanda ima čaroban štapić za zimsko crvenilo - Žuti laser. Prvi tretman je iza nas - napisao je Kedžo.


Rozacea je inače kronična ponavljajuća bolest kože koja je karakterizirana crvenilom na dijelovima lica kao što su obrazi, nos i brada. Pravi uzrok bolesti još nije pronađen, no radi se o utjecaju niza faktora okoliša i nasljeđa. Bolest se tipično javlja nakon tridesete godine života, javlja jgl.hr

Na Kedžinu vijest reagirao je radijski voditelj Saša Lozar, koji mu je poručio - Manje alkohola pa neće pucati kapilare Damire!


Damir nije ostao 'dužan' pa je brzo vratio kolegi - Svatko tko s tobom izdrži godinu dana, obilježen je za cijeli život.


Kedžo trenutno u Rijeci priprema novu pjesmu, a evo što je rekao o tome


- Kakav savršen tjedan je iza mene. Umoran sam i nikad zadovoljniji. Napokon sam proveo sate i sate u studiju. A i ovaj ću. Čudno je i meni priznati, ali ljudi ja sam radoholičar. Pogotovo u zadnje vrijeme. Najbolje se osjećam kada je puno posla , obaveza, projekata... Ekipa u studiju marljivo radi, a ja jedva čekam ponedjeljak da čujem kako ide. Tako sam miran i samo želim da ju čujete.


Ostaje vidjeti i čuti što će nam pjevač novoga predstaviti.


Comments


bottom of page