top of page

DAMIR KEDŽO PONOVNO PODIŽE MEDIJSKU PRAŠINU SINGLOM SNIMANIM U PUSTINJI JORDANA

‘Izbor je tvoj’ njegov najodvažniji glazbeno-vizualni iskorak do sad

Damir Kedzo novi spot
foto Lumiere Production

Damir Kedžo ponovno podiže medijsku prašinu, a ovoga puta riječ je o pjesmi ‘Izbor je tvoj’ za koju je spot sniman u veličanstvenoj jordanskoj pustinji Wadi Rum. Nakon skoro godinu dana glazbenog zatišja Kedžo se odlučio publici predstaviti u drugačijem stilu kojim najavljuje treći studijski album.

Kedžo se u emotivnoj i snažnoj pjesmi prvi put predstavlja kao autor glazbe, dok stihove potpisuju Ivan Huljić i Matija Cvek. Kedžo ističe kako je na pjesmi radio godinu dana: - Prva ideja nastala je u studenom prošle godine i od tada sam ju radio s producentom Hrvojem Domazetom. Ivan Huljić i Matija Cvek su autori teksta koji savršeno opisuje i pojedine osobne borbe, a ujedno je i pjesma s kojom se publika može poistovjetiti. Okušavši se kao autor glazbe otvorio sam vrata prema novoj dimenziji u vlastitoj glazbi i neizmjerno se radujem pjesmama na kojima radimo.


Kao jedan od najcjenjenijih i najtraženijih hrvatskih vokala svoje generacije, Kedžo navodi kako je nova pjesma korak prema zrelijem izričaju te uvertira u treći studijski album: - Ovu godinu sam odlučio posvetiti sebi i stvaranju novih pjesama pa sam tako proteklih mjeseci intenzivno u studiju kako bi finalizirali treći studijski album na kojem radimo da bude moje ‘glazbeno odrastanje’. Posebno mi je drago da imam priliku raditi s ljudima s kojima dijelim vizije prema životu i glazbi poput Ivana i Matije.


- Odlična pjesma, vrhunska i moderna produkcija. Bravo Damire! Glazba je sjajna, tekst također, o izvedbi i spotu da i ne govorim...hit je rođen! Kad sam mislila da ne možeš bolje, ti opet iznenadiš. Od glazbe, teksta, do spota ova pjesma je vauuu. Kedžo pomiče granice. Pjesma ostavlja bez teksta. Repeat i repeat... Bravooo. Pjesma je bezvremenska, odličan spot, izvedba fantastična. Predivna inerpretacija. Jako lijepa pjesma, ova pustinja je baš super mjesto da dočara riječi pjesme - samo su neki od brojnih komentara slušatelja.

Veličanstveni kadrovi jordanske pustinje Wadi Rum vizualni su iskorak u kojem je Kedžo pokazao da je idući korak zasigurno put prema internacionalnoj karijeri što priželjkuje i Damirova publika. Spot potpisuju kreativni dvojac produkcije Lumiere, Artem Dushkin i Mateo Jurčić koji su atraktivnim kadrovima dočarali moć pustinje, ali i nove Kedžine pjesme. Pjesmu poslušajte na >> YouTube Izbor je tvoj

Comments


bottom of page