top of page

DAMIR KEDŽO OBOLIO OD KORONAVIRUSA

Poručio svojim fanovima da se paze

Popularni pjevač Damir Kedžo (33) javio je kako je obolio od koronavirusa - Dragi moji, moram podijeliti s vama da sam pozitivan na Covid- 19. Nalazim se doma, u izolaciji sam i osjećam se dobro. Sljedećih 14 dana komunicirati ćemo online i čekati da sve ovo prođe. Čuvajte se, nosite maske, mjerite temperaturu i ako bilo što posumnjate javite se svom liječniku - poručio je javnosti

Zasad nije poznato gdje se Kedžo zarazio, no epidemiolozi čine sve kako bi zaštitili njegove prijatelje, poznanike, kolege i druge potencijalno ugrožene.

- Kedžo mi smo uz tebe. Drži se. Brz oporavak sve najbolje. Damire, brzo će to proći. Samo pomalo i nježno prema sebi. Školski brzo ozdravljenje!!! Ježim se na ovaj virus!!! Držim fige da sve brzo prođe! Super je što sve gledaš sa pozitivne strane. Dragi moj brzo ozdravi pazi se. Nadam se da ćeš to brzo i bezbolno prebroditi. Udri po cinku i D3 vitaminu, brzo se oporavi! Kako je krenilo na kraju ćemo se svi zarazit. Al moglo je i gore bit. Halo halo imunitet Damir Kedžo, molim vas da što prije istjerate male zlostavljače sa svog teritorija! Dragi Damire, uskoro se oporavi, uskoro te očekujemo sa tvojom prekrasnom glazbom! Proći će! Zagrljaj! A jojjj, taman kad smo se trebali družiti u Zaprešiću. Baš mi je žao, brz oporavak...Niš strašno......proći će. Auuu, di baš tebe. Drži se dragi, proći će, mora. Volim puno i šaljem ti brdo ljubavi i zagrljaja. Izdrži, izaći ćeš iz toga jači nego ikad - poručili su mu brojni fanovi, a kolegica Žanamari se iznenadila - Omg...keep us updated! Svi šute i kriju detalje tako da svaka ti čast! Nadam se da će bit što blaži oblik. Drži se D!
bottom of page