top of page

DAMIR KEDŽO LAKŠE PROLAZI KARANTENU UZ GIGI

Količina sreće i bezuvjetne ljubavi koju dnevno dobijam je nemjerljiva, poručuje Kedžo

- Poštujući mjere samoizolacije Gigi i ja upoznali smo prirodu oko Rijeke i sve skrivene ljepote koje zbog užurbanog života i svih obaveza nismo ni znali da postoje. Imati psa bila je jedna od najboljih odluka u mom životu. Količina sreće i bezuvjetne ljubavi koju dnevno dobijam je nemjerljiva. Uz Gigi i Koronu i karantenu lakše prolazim... - izjavio je 32-godišnji pjevač Damir Kedžo.

- Ovakav osmijeh ti nikada ne bi trebao silaziti sa lica. Daiiii moj se zove Gigi i on je Russell. Aaaaaa. Slažem se, najbolji i najiskreniji prijatelji bezuvjetne ljubavi. Mislim da Gigi ima manekenske sposobnosti...kako si došao na ideju nazvat ju Gigi?? Ljubav za zauvijek. Šetnica uz riječinu ti je super.. još ako se voli pesonja kupat ima da uživa. Eto vidiš sad šta znači imati psa. Psi su najveće blago. Predivni ste. Čuvaj Gigi ko oci u glavi!! - poručili su Kedži njegovi fanovi.

A budući da je Eurosong 2020. otkazan i Kedžo neće moći uživo otpjevati svoju pjesmu Divlji vjetre, ipak će 16.svibnja, na dan kada je trebalo biti finale, Nizozemci pripremiti 2-satni revijalni show Eurovision: Europe Shine A Light. Tijekom emisije svih 41 pjesama koje su odabrane u svojim zemljama, sudjelovat će u ne-natjecateljskom formatu, a pjevači će zajedno otpjevati "Love Shine a Light" iz svojih matičnih zemalja. Definitivno novi, moderni način gledanja Eurosonga. eurovizija 2020, eurovizija 2020 hrvatska, dora 2020 hrvatska, dora 2020 rezultati, eurosong 2020, damir kedžo divlji vjetre, vijesti o poznatima

Comentários


bottom of page