top of page

DAMIR KEDŽO BOMBICA PORED NJE

Svi ih podržavaju

- Teško je nešto ne napisati nakon ovakvog dana. Od prvog trena kada mi ju je Lu Jakelić odsvirala i otpjevala znao sam da je “U nama” pjesma koja mi priča kao da sam ju sam napisao. “U nama” je gola pjesma. Lišena svega što bi smetalo da emocija iskoči van. Hvala vam na svakom komentaru, poruci, suzi. Vjerujte , svi koji smo ju stvarali smo ju pustili bar jednom. “U nama” je vaša. Jedva čekam da ju na koncertima u Varaždinu, Zagrebu i Rijeci zapjevam s vama. Glazba se vraća, družimo se opet. Jedva vas čekam - objavio je emotivni Damir Kedžo i poručio - Pošaljite ju nekome koga volite stranom srca koja razum bolje skriva.

Na novom romantičnom uratku, koji možete poslušati na >>> YouTube U nama, čestitali su mu brojni poznati kolege - Nina Badrić, Slavko Sobin, Sementa Rajhard, Neda Parmać i Ivana Nobilo.


- Vama je nebo granica! Slijedi najbolji duo na ovim prostorima! Samo ti možeš na takav način dodirivati ​​ljude. Vi ste najbolji, čudo ste. Još da je pala pusa na spotu bi to bilo to. Baš ste bombica kombinacija ti i Lu gušt gušt. Srce +duša =Kedžo...predivna pjesma. Prekrasna pjesma, prepoznajemo svu našu patnju i želju za toliko predivnom i posebnom ljubavi koja nam je tu, na dohvat...Lu Jakelić je napisala vrhunsku pjesmu! Dobar ste spoj, samo tako dalje! Bože kak ovaj dečko pjeva..savrseno..Kedžo. Predivna pjesma. Moćna izvedba prepuna emocija. Odličan spot. Odlični Damir i Helena - komentirali su brojni fanovi.

Nadareni glazbenik u trenucima kada ne snima, najviše vremena provodi u Rijeci, gdje ima brojne prijatelje. - Moji prijatelji su najbolji - izjavio je za svoje četveronožne ljubimce.

bottom of page