top of page

DALJEPOTI.HR POKLON SETOVI KOJI ĆE IZNENADITI SVAKU ŽENU

Savršen pokloni za svaku mamu, sestru, ženu ili djevojku

Pronaći savršen poklon za svoju mamu, sestru, ženu ili djevojku je veliki izazov za svakog muškarca. Donosimo Vam daljepoti.hr beauty poklon setove koji će oduševiti svaku ženu, jer osim proizvoda za njegu kože lica i tijela, dobiti će i predivnu kozmetičku torbicu. Da, dobro ste pročitali! Kozmetičku torbicu koju može godinama koristiti za nošenje kozmetike, ali i brojne izlete i putovanja. Jednostavno je dizajnirana i praktična za svaku žensku torbicu, a pristajat će i uz kofer.


Iako ima još dva mjeseca, blagdani su nam sve bliže i ovo je idealno vrijeme za dobru pripremu. Vjerujemo kako se svake godine nađete u istoj situaciji i čekate zadnji trenutak za kupnju savršenog poklona za voljenu osobu. Tada ne znate kuda bi prije ili ne znate što biste joj kupili jer ima sve što joj je potrebno.


Mi imamo nekoliko ideja koji će se savršeno uklopiti u svakodnevnu rutinu žene. Što kažete na kupnju beauty poklon setova koji će se sjajno uklopiti u svjetlucavo blagdansko okruženje, ali istovremeno biti blagotvorni za kožu lica i tijela? I otkrit ćemo još jednu malu tajnu...znate li da je cijena poklon setova jednaka cijeni pojedinačne kreme? Oooo da. Znači za istu cijenu dobivate 2 proizvoda i modernu kozmetičku torbicu. Oooo da.


Samo 100 % prirodno

daljepoti.hr

Multitasking set sadrži sveobuhvatno ulje za tijelo, multifunkcionalnu kremu za tijelo i kozmetičku torbicu. Obnavlja, vraća elastičnost, njeguje i hidratizira, a još je napravljeno od 100 % prirodnih sastojaka. Sveobuhvatno ulje za tijelo sadrži potpuno prirodna ulja koji će pružiti trenutnu hidrataciju i osjećaj ugode. Problemi sa strijama ili ispucanom kožom jednostavno nestaju, a neželjeni ožiljci brže zacjeljuju. Osim blagotvornih prirodnih učinaka, mogu ga koristiti trudnice, dojilje, pa čak i djeca jer je 100 % prirodan.


Multifunkcionalna krema bogata je vitaminom A i E te omega 6 masnim kiselinama koji pomažu u regeneraciji kože, stimulira obnovu i pomaže usporiti proces starenja kože. Brzo se upija i neće ostaviti masne tragove, ali će stvoriti zaštitni hidratantni sloj koji će pružiti osjećaj mekoće. Malo ulje, malo krema – odlična kombinacija koja stane u kozmetičku torbicu!


Eksukluzivna hijaluronska krema za ruke

daljepoti.hr

Ovaj beauty poklon set idealan je za ženu koja gdje god ide sa sobom obavezno nosi kremu za ruke. U zimskim mjesecima koji slijede, dobro će joj doći hidratantna krema za ruke s hijaluronom. Može ju ponijeti i na skijanje, jer dolazi s kozmetičkom torbicom. U setu dolazi i hidratantna krema za lice koja je lagane i svilenkaste teksture, lako se upija, pruža trenutni osjećaj ugode i odlična je kao hidratantna make-up baza.


Mladolik izgled i u 40-tima

daljepoti.hr

Ona živi punim plućima i želi izgledati mladoliko. Zato je ovaj poklon set upravo za nju. Anti age krema za zaglađivanje i krema za popunjavanje područja oko očiju i usana savršeno će se uklopiti u njezinu svakodnevnu rutinu. Krema za lice obnovit će volumen obraza i ostalih „praznih“ područja na licu, a krema za popunjavanje područja oko očiju smanjit će pojavu opuštenih kapaka, bora na vanjskim kutovima očiju i linija ekspresije.


Blista i ispod tuša

daljepoti.hr

Šljokicama nitko ne može odoljeti. Gel za tuširanje sa shimmerom obogaćen je mirisnim notama vanilije i ličija, koja ju čini blagotvornom i nježnom za svaku kožu.


Beauty poklon setovi su idealan i praktičan poklon s kojim zasigurno nećete pogriješiti. Radi se o odličnim setovima kvalitetnog talijanskog brenda Diego Dalla Palma Professional koji odlikuje visoko inovativnim znanstvenim pristupom, a glavni je cilj ponuditi proizvode s maksimalnim učinkom i u skladu sa tržišnim trendovima.


O Da ljepoti

Tvrtka Da ljepoti d.o.o. ima više od 35 godina iskustva u prodaji, edukaciji i proizvodnji kozmetike. Na njihovom web shopu daljepoti.hr pronaći ćete skincare proizvode poznatih brendova: Diego Dalla Palma Professional, Malu Wilz, Nougatine Paris, Voya, Orgaid, BCL Spa te mnoge druge. Online kupovina je vrlo jednostavna i nude različite mogućnosti plaćanja poput plaćanja prilikom preuzimanja, uplatom na žiro račun tvrtke ili karticama. Osiguravaju dostavu na vrata unutar 1-3 radna dana, a koja je potpuno besplatna za narudžbe iznad 250,00 kn. Osim maloprodaje, u ponudi imaju profesionalnu kozmetku za tretmane lica, tijela i masažu za spa, beauty centre, kozmetičke salone i salone za nokte. Na njihovom web shopu možete kupiti sve za njegu lica i tijela, a ne zaboravite ih zapratiti na Instagramu instagram.com/daljepoti i Facebooku facebook.com/DaLjepoti

bottom of page