top of page

DALIBOR PETKO SLAVI USPJEŠNIH 100

Oktrivamo što su sve radili poznati

Dalibor Petko Show poznati
foto ‘Dalibor Petko Show’

Dalibor Petko proslavio je 100 emisija svog ‘Dalibor Petko Showa’ i prisjetio se kako je Gobac bio zubar, Lidija Bačić DJ, Vanna vrtjela hula hop, a Zečić plesao trbušni ples...Omiljeno mjesto domaćih glazbenika, televizijska emisija ‘Dalibor Petko Show’, proslavila je svoje 100. izdanje. Ekipa je pokazala sve najbolje trenutke iz proteklih osam sezona, koliko se show emitira na CMC Televiziji.

- Nije bilo vrijeme za veliki tulum, ali smo se dobro potrudili napraviti presjek svega što smo emitirali u proteklih tri i pol godine - rekao je urednik i voditelj emisije, Dalibor Petko. Tako su gledatelji mogli vidjeti Hladno pivo kako pjeva na heliju, Davora Gopca koji glumi zubara, Lidiju Bačić kao DJ-a, Maju Šuput u ulozi Martine Tomčić, Dražena Zečića kako pleše trbušni ples, Mladena Grdovića s umjetnom kosom i još brojne druge urnebesne izazove.

- Okosnica naše emisije je svirka uživo i zato nam svi žele doći, jer je ovo jedno od rijetkih mjesta gdje se na taj način može doći predstaviti novi album ili pjesma. Naravno da uvijek malo napravimo i zezancije, no sve je to u svrhu zabave i zapravo se nitko nikad nije naljutio - kaže Petko.

Emisiju je 2018. godine otvorio Željko Bebek, a od tada je kroz Petkov studio prošlo oko tisuću ljudi.

- Najduža emisija bila je ona sa Severinom i trajala je 3 i pol sata. Bilo je to uoči izlaska albuma ‘Halo’, a kako je to bilo jedino regionalno predstavljanje CD-a ovakve vrste, željeli smo da bude posebno - kaže Petko, koji je uz domaće, u emisiji ugostio i brojne regionalne zvijezde poput Sergeja Ćetkovića, Aleksandre Radović, Električnog orgazma ili Zorana Predina.

Presjek najzabavnijih emisija pogledajte na >>> Čemu smo se smijali by Petko

Comments


bottom of page