top of page

DALI SMO ODLIČAN SAVJET MIRJANI MIKULEC

Kako se vama sviđa novo uređenje?

Dizajnerica interijera Mirjana Mikulec priprema se za novu sezonu TV emisija, a kada je nedavno pokazala novi prostor koji je uredila, jako joj se svidio naš komentar - Znate da vam se uvijek volim pohvaliti nekim novim projektom, a ovaj me baš posebno veseli. Jako puno ideja koje sam planirala izvesti već neko vrijeme sam ovdje uspjela ukomponirati i baš sam zadovoljna kako je ispalo. Jako puno smo koristili tamne boje i crnu, pomalo zaboravljenu, ali baš mi je došla kao osvježenje. Naravno da vam ne mogu još sve pokazati jer smo ga ipak mjesecima marljivo snimali za novu sezonu emisije In dizajn, ali mali sneak peek ne može škoditi. Što kažete?

- Baš umirujuće - napisao je Gossip Mirjani, a ona je odmah odgovorila - Gossip, dobro ste primjetili, zapravo je cijeli interijer vrlo smirujuć, a opet efektan i interesantan.


- Top predobro se uklopila crna boja...Elegantno,profinjeno baš po mom guštu, extra...vaka promjena dobro dođe, uvijek osvježi prostor - dodali su Mirjanini fanovi, a dizajnom se oduševila i TV voditeljica Barbara Kolar.

Comments


bottom of page