top of page

CURE IZ KULTNE SERIJE PROMIJENILE IMIDŽ

Na male ekrane vraća se i popularni Faca

Ako ste i vi bili ljubitelj serije Seks i grad, onda će vas vijest o snimanju novih epizoda sigurno oduševiti. Popularne glumice nove su serije najavile još prošle godine, no u njima neće biti zavodljiva Samantha. Ona je izjavila kako ta serija više nije dio njenog života te u planu ima brojne nove, uzbudljive projekte. Ipak, Carrie, Miranda i Charlotte ponovno su se okupile i sada je samo pitanje dana, kada ćemo moći pogledati što su novoga snimile

- Ponovno smo zajedno. Čitamo scenarij za nove serije pored svih naših starih kolega, ali i nekih novih - poručila je Carrice, odnosno glumica Sarah Jessica Parker, koja je inače zakoračila i u dizajnerske vode.


Njihovim povratkom oduševljeni su i brojni kolege glumci, pa je tako Penelope Cruz izjavila kako je jako uzbuđena što će ponovno gledati Seks i grad nastavke. Jednako uzbuđenje dijele i glumic Drew Barrymor te Lisa Kudrow, popularna Phoebe iz TV serije Prijatelji.

Jedno od glavnih pitanja fanova bilo je i hoće li gospodin Faca ponovno glumiti Carrinog muža. Mjesec dana kasnije, produkcija je potvrdila - Mr.Big se vraća na male ekrane, uz svoje poznate kolegice.

bottom of page