top of page

COLORITA_HAIRSTUDIO ZAPANJUJE OCJENAMA NA FORUMIMA I DRUŠTVENIM MREŽAMA

Vrhunska atmosfera, najbolji coloristi, pristupačne cijene i najbolji proizvodi za kosu, komentari su žena

- Znate li da se neki rađaju sa sijedima? Moja sestra jedna je od njih, ona iza uha ima jedan pramen koji je potpuno sijed (i takav je od rođenja) jer raste iz mjesta bez pigmenta. E sad, sijedu kosu prepoznajemo kao znak mudrosti, životnog iskustva, a kako sam ja sa svojih 9 godina tražila mamu da mi rodi stariju sestru, očito se morala roditi s malo "ekstra mudrosti". Ona je danas ponosna na svoj sijedi pramen jer ju čini jedinstvenom, a baš tako bismo se trebale osjećati i sve mi kad se pojave prve srebrne niti u našoj kosi. To ne znači da se moramo nužno odreći svoje omiljene boje, balayagea ili pramenova, već samo da možemo biti zadovoljne što smo svakim danom samo sve ljepše, sve mudrije i sve više "svoje". Živjele žene! - riječi su koje ćete često čuti u jednom od najljubaznijih frizerskih salona u Zagrebu, u Petrovoj 132.

Colorita_hairstudio doista ima rješenje za sve vrste boja i promjena koje tijekom godina želimo napraviti na svojoj kosi, ali nakon posjeta ovim stručnjacima, vaša kosa neće se pretvoriti u kričavo žutu ili narančastu. Vlasnica Nikolina Čulina njezi kose svake svoje klijentice prilazi sa puno strasti i želje da pomogne, zbog čega u salonu drži samo vrhunske proizvode poput k18, L'Oreal Prolonger i Tsubaki od Nirvela te Moroccanoil šampone, maske i ulja, koji na kosi čine vrlo vidljiva poboljšanja. k18, L'Oreal i Moroccanoil profesionalni proizvodi inače su i najomiljeniji proizvodi poznatih Hrvatica, koje često javno ističu kako su im upravo oni spasili kosu nakon nošenja ekstenzija i dugogodišnjih bojanja.

colorita_hair studio
vlasnica Nikolina Čulina (skroz desno) sa svojim timom

- Svi oni pokazuju promjenu kose momentalno i odmah po završetku tretmana, dok proizvod k18 ima još dodatni WoW efekt i trenutno je iznimno revolucionarna formula na domaćem tržištu. Osim same njege, bitno je i s kojim bojama radite, također i blajhom te tonerima... ne samo zbog čuvanja kose (što je jako bitno), već i postizanja pravih tonova koje klijentice žele. Naše iskustvo je pokazalo da Nirvelov posvjetljivač čini čuda, a bez L'Oreal Professionel linije tonera više se ne možemo ni zamisliti. Dosad nismo vidjeli ništa bolje - otkriva poduzetna Nikolina, koja ima više od 20 godina iskustva u frizerstvu, uvijek s bojama u ruci.

- Iako pokrivamo gotovo sve frizerske usluge, naša specijalnost su upravo koloracije. Za neke stvari jednostavno moraš imati žicu. A onda, moraš još uložiti truda, vremena, prakse, dodatne edukacije i usavršavanja tehnike. To dvoje zajedno zaslužno je za povjerenje naših Coloritica i zadovoljstvo zbog savršeno "pogođenih" pramenova, balayagea... koji osim pravog tona uvijek djeluju, prirodno, skladno, bez jakih izraženih crta pramenova, ponekad s više kontrasta ponekad manje, ovisno o želji klijentice - objašnjava Nina.

- Pokreće nas kreativnost, želja za novim znanjima, tehnikama, kreacijama i trendovima. Vaša sreća, zadovoljstvo, osmijeh na licu te oduševljenje novom frizurom su naša glavna motivacija i razlog zašto toliko volimo ovaj svijet frizura, boja, dotjerivanja i ljepote. Colorita_hairstudio uvijek je u korak s modom i željama naših klijentica te se trudimo napredovati, razvijati svoja znanja, stvarati nove kreacije. Želimo stvarati trendove, pokretati svijet stila te motivirati žene da učine tu promjenu koju bi toliko htjele, ali se nikako ne mogu odvažiti. Posebnu pažnju posvećujemo tehnikama bojanja: balayage, babylights, rootage, smudge, ombre i drugima, koje su naša strast i naš omiljeni dio posla - poručuje Nikolina i dodaje...

- Želimo da se u našem salonu osjećate udobno kao kod kuće, da se razvije jedna intimna atmosfera, bez gužve u čekaonici jer smatramo da svaki naš klijent zaslužuje našu potpunu pažnju i predanost – zbog toga onog trenutka kad uđete na naša vrata za nas postojite samo vi! Dovoljno smo odlučni da postanemo najbolji salon s najboljom uslugom u gradu – dođite i povjerite nam svoju kosu i povjerenje!

I doista, najveći broj žena koje su imale priliku ući u Colorita_hairstudio, prije svega hvale stručan rad, profesionalnost i predivnu atmosferu između zaposlenika. - Za šišanje stvarno sve preporuke, najbolji su, ruku dajem u vatru za njih. Shvatila sam nakon niza odlazaka u razne salone da oni znaju postići svijetle tonove i to mi je bilo otkriće....Čula sam pohvale za taj salon...na slikama na FB stranici radovi su im prekrasni. Preeedobra atmosfera im je tamo! Jako lijepo mixaju boje, preporučila bih ih za sve vrste pramenova. Cijene su pristupačne, tim je vrhunski, profesionalno sve usluga top! Prostor moderno uređen i atmosfera u salonu je drugačija, baš je sve nekako na višem nivou...Nakon posjete osjećat ćete se zadovoljno, ispunjeno i sretno. Vrhunske preparate imaju, to znam iz prve ruke. Nije da će vam spaliti kosu i reći sorry, jako se pazi na njegu kose. Doživjela sam da su jako dobri coloristi, to se često ne nađe u drugim salonima i cjenovno jako pristupačni i usluga baš za preporučit - samo su neki od brojnih komentara, koje ćete vidjeti na različitim forumima. Upravo na tim mjestima žene su najiskrenije i otvoreno govore o uslugama frizerskih salona. Colorita u svakom od njih dobiva visoku ocjenu 5+.

Možete nazvati i dogovoriti konzultacije, vidjeti i osjetiti jedinstvenu atmosferu ove male beauty oaze iz prve ruke, ili pak uputiti svoja pitanja u njihov FB/insta inbox, baš kao kada tražite najbolju frendicu za savjet >> facebook.com/Colorita_hairstudio, instagram.com/colorita_hairstudio


bottom of page