top of page

COLONIA PJEVAČICA OBUKLA ČIZME DO KOLJENA

Top style draga, poručile su joj kolegice Žanamari i Minea

Ivana Lovrić, pjevačica grupe Colonia, prepoznatljiva je po svojoj ružičastoj kosi i osebujnom vokalu, a često nas iznenadi i originalnim modnim stilom. Posljednji upečatljivi pokazala je kada je obukla duge hlače sa visokim prorezom u kombinaciji sa čizmama iznad koljena, što su odmah zamijetile njene kolegice pjevačice

Wooow - komentirala je Ivanin izgled Minea, dok joj je Žanamari poručila - Top style draga.

Ivana je osim pjevačke karijere, odlučila graditi i onu akademsku, pa je tako pred dvije godine diplomirala elektrotehniku na Tehničkom Veleučilištu Zagreb.


- 'Nemoj studirati elektrotehniku, pa to je za muškarce!' 'Težak je to faks, upiši nešto lakše šta ćeš sigurno završit.' 'A zašto ne bi upisala nešto di ćeš poslije moći raditi npr. u državnoj službi? To su super poslovi za žene.' Na današnji dan dobila sam svoju diplomu - onu koju sam JA htjela. Jednu od rijetkih stvari koju mi nitko ne može oduzeti. Ne samo meni - vama, njima. Ne dajte da vas uvjere da ste manje vrijedni i da ne možete. Ljudi, znanje je moć. Sve drugo je prividno. Borite se za sebe, za svoju budućnost i ne tražite potvrdu drugih. Nećete je dobiti. Potvrdite se sami - poručila je tom prilikom pjevačica.

gossip vijesti, vijesti o poznatima, celebrity hrvatska, estrada hrvatska

Comments


bottom of page