top of page

ČIPI ČIPS JE POSTAO DIO CHIO OBITELJI OKUSA

Postao i sponzor Hrvatske nogometne reprezentacije

- Hrskave novosti brzo se šire, Čipi Čips je postao dio Chio obitelji okusa. Hrskamo i dalje uz najbolje okuse i 100% hrvatski krumpir - poručili su iz kompanije Intersnack.


A da se Čipi Čips ima čime pohvaliti, potvrdio je i njihov hrskavi izvještaj s Vatrenog terena. Gric po gric, Čip Čips postao je službeni sponzor Hrvatske nogometne reprezentacije.


- Bodrimo naše dečke gdje god se nalazili i koji god okus Čipi Čipsa grickali. Čipi Čips je uvijek izbor najbolje ekipe, zato postaje Hrskavi izbor Vatrenih! Navijaj i ti uz dva nova okusa: pobjednički slani i vatrena paprika - poručuju čipičipsovci.

Ljubitelji Čipi Čipsa s veseljem su prihvatili vijest o novoj suradnji, a ovako su komentiraju proizvode - Najbolji lički krumpir, najbolji i odlični za najbolji čipi čips. Najbolji čips!!!! Najdraži mi je Čipi Čips Ultra slani! Što se tiče reklame i činjenice da je "Čipi Čips" izrađen od hrvatskog krumpira, to je odlično. Međutim, trebali bi koristiti i hrvatsko suncokretovo ulje umjesto palminog ulja jer se zbog njega događa masovno uništavanje tropskih prašuma u Indoneziji i Maleziji... Bilo bi dobro kad bi se za "Čipi Čips" (a i za druge grickalice) koristilo ulje koje se dobiva na ekološki i društveno odgovoran način. Super je. Halo halo stani malo, grickaj čipi čips. Čipi Čips je nešto bez čega ja ne mogu. Definitivno jedan od boljih čipseva u Hrvatskoj.


Čipi Čips je inače prvi hrvatski čips koji svoj uspjeh i popularnost može zahvaliti bogatoj tradiciji i to od 1977. godine. Nakon desetljeća ulaganja u proizvodnju i tehnologiju, rezultat je grickalica koju Hrvati kupuju s guštom. čipi čips chio, franck prodao čipi čips, gossip vijesti

Comentários


bottom of page