top of page

CINESTAR U ZAGREBU POKRENUO POP UP DRIVE IN KINO

Filmski doživljaji na parkingu Arene

Ako ste se ovih dana pitala kada će kina otvoriti svoja vrata i kad ćete opet moći pogledati neki dobar film, CineStar je najavio pop up drive-in kina u Zagrebu, koje će se održavati četiri vikenda za redom, od 21. svibnja do 21. lipnja, svakog tjedna od četvrtka do nedjelje s projekcijama u 21:30 sati, na parkingu Arene Park.


Fenomen drive-in kina zaživio je davnih pedesetih godina prošlog stoljeća, i zaludio ljude diljem svijeta. Danas je on tehnološki znatno napredniji, a ljudi ga i dalje vole. U Hrvatskoj će ponovo oživjeti upravo u Zagrebu te donijeti ljudima najbolju moguću i sigurnu zabavu, kako bi bili maksimalno zaštićeni od korona virusa. Uživajte u blockbusterima na repertoaru i budite sigurni da CineStar pazi na vašu sigurnost.

Prema propisima Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu, broj mjesta ograničen je na 100 automobila. Filmovi će se prikazivati ​​na velikom ekranu, a zvuk će posjetitelji imati isključivo putem svojih radijskih aparata u automobilima kroz FM frekvencije. Sa online kupljenim ulaznicama, a ne izlazeći iz automobila, od CineStar zaposlenika dobiti će svoje kokice i poklon piće, a na odlasku će ih dočekati i poklon piće.


- Kupnja paketa ulaznica je isključivo online na stranicama CineStara, cijena paketa za jedno vozilo je 120 kuna, a posjetitelji dobivaju kokice 2GO te gratis pića i čokoladice partnera koje će im djelatnik dati kod kontrole ulaznica. Vi ne izlazite iz automobila ni u jednom trenutku. Svakako provjerite i pravila ponašanja - poručuju uz CineStara.

Filmovi na rasporedu i više su no zanimljivi, pa ćete tako moći pogledati Nemoguću misiju: Raspad sistema, Joker, Zov divljine, Zavedi me ako možeš, Festival straha, Ratovi zvijezda: Uspon Skywalkera i brojne druge. cinestar, joker cinestar, cinestar varaždin filmovi, cinestar arena cijena ulaznica, cinestar varaždin cijena ulaznica, gossip reklama, cinestar drive in

Comments


bottom of page