top of page

CHOCOVIX - NAJBOLJA PREMIUM BELGIJSKA ČOKOLADA NA DOMAĆEM TRŽIŠTU

Savršena za profesionalce, ali i kreativne majstore kod kuće

ChocoVix, najbolja premium belgijska čokolada, dostupna je u Hrvatskoj u samo par dana dostave, a namijenjena je svim domaćim slastičarima profesionalcima kao i brojnim kreativnim majstorima, koji uživaju raditi slastice vrhunskog okusa kod kuće. Belgijske čokolade u svijetu su poznate po svojoj neupitnoj kvaliteti. Proizvedene su od vrhunskih sastojaka, po tradicionalnoj recepturi, a svako zrno kakaovca pažljivo je odabrano kako bi zadovoljilo visoke standarde poznavatelja i ljubitelja slastica

Sastojci sa kojima se osjeti razlika

- Naše čokolade su, bez imalo samohvale i pretjerivanja, najbolje kvalitete koje možete kupiti. Odaberite jednu, probajte je, a zatim saznajte koja vam je najdraža, jer bili profesionalac ili home made slastičar, sigurno ćete pronaći čokoladu koju ćete brzo zavoljeti. ChocoVix vrhunska je belgijska čokolada sa kakao maslacem, koja se polako topi u ustima i ostavlja svjež okus čokolade. To je najslađe iskustvo ikad, zagarantirano! ChocoVix je prefina belgijska poslastica sa premium čokoladom - tamnom, bijelom, mliječnom, ruby ili gold, a ono što im je svima zajedničko je da sadrže najbolji kakao na svijetu - otkrivaju iz ChocoVixa

I doista. Već nakon prve primjene, bez obzira radite li tortu za svog kupca, home made tortu za dječji rođendan ili samo želite popiti vruću čokoladu, primjetit ćete da su ChocoVix čokolade kao i njihov Kakao maslac, posve drugačijeg okusa od svega što ste ikada probali. Razlika se primijeti na nepcu, a također i u samom obliku čokolada. Ona naime ne dolazi u klasičnoj tabli, već u kaletama, malim sferičnim oblicima koji se brzo i lako mogu otopiti i koristiti u najrazličitije primjene.


ChocoVix partneri svojim radom potvrđuju i zašto je ChocoVix čokolada puna okusa sa pamćenje...vrhunski belgijski tim profesionalaca koji je proizvodi lider je u proizvodnji čokolada i njeguje tradiciju od čak 100 godina u izradi premium slastica, dok svoje farmere Cocoa Horizons godinama pomaže u vidu savjetovanja, edukacija i financiranja, kako bi uzgajali vrhunski kakao.

Zdravlje prije svega

Iako je napravljen od najfinije čokolade i u svojoj je biti slatki obrok, ChocoVix je i zdrav zalogaj. Svaki komad je posebno formuliran sa premium kakao maslacem za optimalnu glatkoću i užitak topljenja u ustima, a najbolje od svega je što je velik broj ChocoVix čokolada pogodan i za djecu sklonu alergijama, 100% bez kolesterola i sa 40% manje zasićenih masti od obične čokolade. Svi zaslužujemo jesti ukusne i zdrave slastice, zbog kojih ćemo se osjećati dobro u vezi s onim što jedemo. Iskoristite ChocoVix kao svoj posebni čokoladni sastojak u slasticama koje kreirate i uživajte u svakom novom zalogaju! Budite sigurni da će svi oni koji ih budu kušali, biti jako zadovoljno i hvaliti vaše umijeće izrade najboljih slastica.


- Od srca se zahvaljujem na svim savjetima i trudu oko narudžbe čokolade, dostavljenim specifikacijama, poklonima isčitavanja sastojaka u najsitniji detalj, isporuci, sve savršeno... iskreno preporučujem svima koji ne smiju jesti čokolade sa tragovima orašastih plodova...A okus božanstven. Hvala vam - poručuje jedan od brojnih anonimnih kupaca, dok velik broj profesionalaca čokolatijera dodaje - Ako težite tome da u svojoj slastičarnici doista radite sa najboljim namirnicama koje su vrhunske najbolje i vrlo pristupačne cijene, Chocovix je pravi izbor. Kod njih ćete pronaći rješenje za sve što želite napraviti, a jednako kao što ih preporučujemo profesionalcima, tako ih preporučujemo i amaterima.

kako maslac kozmetički saloni
ChocoVix kakao maslac uspješno se koristi i u kozmetičkoj industriji

Za sve detalje o 7 vrsta ChocoVix čokolada i premium kakao maslaca, svratite odmah do >> chocovix.com. Budite sigurni da ćete na njihovim stranicama pronaći i posebne premium recepte, poput domaćeg sladoleda od čokolade i Cheescakea od čokolade mmm...Želimo vam dobar tek!


bottom of page