top of page

CHIARA FERRAGNI COLLECTION

Najpoznatija talijanska influencerica čiju odjeću žele baš svi

Chiara Ferragni, talijanska influencerica, modna dizajnerica i poduzetnica postala je poznata diljem svijeta kada je, u jeku korona virusa u Italiji, skupila desetak milijuna eura za izgradnju nove bolnice.


Inače je ova mlada žena i majka jedna od najpoznatijih blogerica, koja putem svog bloga The Blonde Salad okuplja milijune čitatelja. 2017.godine magazin Forbes rangirao je Chiaru na prvo mjesto Top Fashion Influencera, a danas ona zarađuje više od 10 milijuna dolara godišnje.

Njezin modni brend danas je jednako prepoznatljiv poput Guesa ili Diora, s kojima blogerica također surađuje. Brojni je poznati brendovi unajmljuju za suradnju, a na svojoj web trgovini chiaraferragnicollection.com Chiara prodaje originalno dizajnirane proizvode poput jakni, traperica, majici, hudica, cipela, badića i brojnih modnih dodataka.

Relativno brz poslovni uspjeh može pripisati dobrom 'njuhu' za biznis i modu, zbog čega je kao studiju slučaja proučavaju i na Harvard sveučilištu. chiara ferragni net worth, gossip vijesti, vijesti o poznatima

bottom of page