1/1
akne.jpg
skin purifier.jpg

Koža bez akni

Skin Purifier
visilica-s-tekstilnim-kabelom-cube-cement-sjenilom-i-metalnim-dijelovima-proizvedeno-u-ita
dizajnirano-u-italiji-moderna-visilica-u-kompletu-s-tekstilnim-kabelom-i-dva-tub-14-sjenil

Dizajniraj lampu

Creative Cables
market-viber.png
market-g.png

Viber i Gossip

Uključite se >>
Skyscrapers Above Times Square at Dawn
Using Mobile Phone

Sve o Gossipu

Korisne info >>
I-ON-revitalysing-Tonic-silver-01.jpg
I-ON-revitalysing-Tonic-kids-01.jpg

Dodaci za zdravlje

Vole ih djeca
marketplace

CHIARA FERRAGNI COLLECTION

Najpoznatija talijanska influencerica čiju odjeću žele baš svi

Chiara Ferragni, talijanska influencerica, modna dizajnerica i poduzetnica postala je poznata diljem svijeta kada je, u jeku korona virusa u Italiji, skupila desetak milijuna eura za izgradnju nove bolnice.


Inače je ova mlada žena i majka jedna od najpoznatijih blogerica, koja putem svog bloga The Blonde Salad okuplja milijune čitatelja. 2017.godine magazin Forbes rangirao je Chiaru na prvo mjesto Top Fashion Influencera, a danas ona zarađuje više od 10 milijuna dolara godišnje.

Njezin modni brend danas je jednako prepoznatljiv poput Guesa ili Diora, s kojima blogerica također surađuje. Brojni je poznati brendovi unajmljuju za suradnju, a na svojoj web trgovini chiaraferragnicollection.com Chiara prodaje originalno dizajnirane proizvode poput jakni, traperica, majici, hudica, cipela, badića i brojnih modnih dodataka.

Relativno brz poslovni uspjeh može pripisati dobrom 'njuhu' za biznis i modu, zbog čega je kao studiju slučaja proučavaju i na Harvard sveučilištu. chiara ferragni net worth, gossip vijesti, vijesti o poznatima