top of page

CETINSKI PODIJELIO EMOTIVNE FOTOGRAFIJE SUPRUGE

Imaju posebnu godiŔnjicu

Tony Cetinski podijelio je nedavno privatne i vrlo emotivne fotografije svoje supruge Dubravke, koju je oženio pred 7 godina - GodiŔnjica braka, samo ljubav. U dobru i u zlu eto joŔ smo tu - poručio je pjevač i razdragao fanove


Na fotografijama se vidi kako su Tony i Dubravka posjetili Las Vegas u američkoj državi Nevada, gdje su se družili sa Elvisom i Marylin Monroe. Inače, u Las Vegasu koji je vrlo popularno mjesto za spontano i skromno vjenčanje, vjenčali su se i Ella Dvornik i njezin suprug Charles Pearce.

- Divni ste. Čestitke od srca,i uživajte u ljubavi do kraja života. Sretna vam godiÅ”njica i želim joÅ” puno sretnih zajedničkih godina. Nek traje. Neka vam je sretna. Proživjeli ih joÅ” puno u ljubavi i skladu. Pozdrav iz Vinkovaca. Sretna vam 7 godiÅ”njica braka idolu Tony tebi i tvojoj supruzi Dubravki da se volite i dalje i budite sretni zauvijek. Ljubav je najljepÅ”i dar koji jedno drugom možete dati i zato ne Å”krtarite...Topli pozdrav i blagoslov za vas iz nekog kuta Južne Amerike. Da ste joÅ” dugo godina zajedno - poručili su im brojni fanovi.

bottom of page