top of page

CELINE DION U 'LUDIM' CIPELAMA

Pjevačica Celine Dion obukla cipele u obliku ptice fenix

Mega pjevačka zvijezda Celine Dion jučer je imala svoj zadnji ovogodišnji koncert u Bostonu, a iduće godine kreće u novu svjetsku turneju. Obići će gotovo čitavu Europu i pjevati i u Zagrebu, a brojni domaći obožavatelji već su kupili svoje karte.


A da je Celine jednako zanimljiva sa pjesmama kao i modom koju nosi, govori i par njenih nedavnih kombinacija. Na jednom od koncerata u Americi obukla je ogromnu bijelu haljinu, koja je doslovce vijorila 2 metra u širinu.

No, još više pažnje od haljine privukao je njezin posljednji outfit. Uz kratu crvenu haljinicu, Celine je iskombinirala cipele na kojima doslovce stoji ptica fenix.


- Ti si najbolji ornament na ovom drvu. Predivna si. Sretan Božić i jako mi se sviđaju ove tvoje cipele. Te cipele gore!!! Pogledajte samo ove pete. Ove su cipele kao iz sna - napisali su joj brojni fanovi, koji jedva čekaj popratiti svaku njenu objavu i najavu. celebrity news latest, celebrity news today, celebrity news and gossip, tabloidi, ekskluziva, celine dion, celine dion zagreb

Comments


bottom of page