top of page

CELINE DION POSLALA VAŽNU PORUKU UOČI TURNEJE

Popela se jako visoko

Kanadska pjevačica Celine Dion (52) pjeva i nastupa više od 35 godina, zbog čega je postala jedna od najplaćenijih glazbenica na svijetu. Po prvi puta, iduće će godine nastupiti i u zagrebačkoj Areni, te tako priprediti spektakl domaćim fanovima. Što trenutno radi i kako se priprema za skorašnji početak svjetske turneje? Trenutno puno vremena provodi u prirodi

Prilikom šetnje šumom, Celine se odjednom popela na visoko stablo i tako pozirala - Nisu svi koji lutaju izgubljeni - poručila je fanovima i dobila pregršt lajkov i komentara - Imaš predivnu dušu Celine. Gdje su ti krila. Nevjerojatna si. Jako mi je drago vidjeti te da uživaš u prirodi. Celine i priroda - moje najdraže. Ja vjerujem u vile.

Celine u trenucima kada ne nastupa i kada je cijeli svijet preplavljen korona virusom poručuje da je najvažnije sagledati ono što već imamo i na tome zahvaljivati. Svima želi da pronađu trenutke mira, ljubavi i sreće, a također i da provode vrijeme s obitelji. Poznata pjevačica tako je pokazala i koliko su narasli njeni 9-godišnji blizanci, Nelson i Eddy, dok je 19-godišnji René-Charles Angélil već pravi odrasli muškarac.

Comments


bottom of page